Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
romantika

Šejkova nevěsta - 20%
Šejk Karim udělá všechno pro to, aby zachránil své království – dokonce i unese nevěstu! Když princezna Galila, sestra šejka Zufara, odhalí nejtemnější tajemství jeho rodiny, nezbývá mu než ji svést a učinit z ní svou manželku.
romantika
Ukázky

Šejkova nevěsta

69 Kč
55 Kč
Valčík za úplňku - 20%
(1x)
Nějakou chvíli to trvalo, než Lukasovi došlo, že ta mladá žena, která se vetřela na jeho večírek, je jiná než ta, jež zničila jeho bratra. Ale to už ji držel v náruči a vznášel se s ní na parketu!
romantika
Ukázky

Valčík za úplňku

69 Kč
55 Kč
Dáma v ohrožení - 20%
Miranda žije s bratrem a dvěma postaršími tetami, které z ní vychovaly dokonalou dámu, jež se na hony vyhýbá skandálům.
romantika
Ukázky

Dáma v ohrožení

199 Kč
159 Kč
Dvě noci v Buenos Aires - 20%
Emma měla seznam toho, co ještě chce v životě prožít. Nejdůležitější přání na papír ale nikdy nenapsala! To, že přijala práci u Antonia, nebylo jedno z jejích přání.
romantika
Ukázky

Dvě noci v Buenos Aires

69 Kč
55 Kč
Polibky v dešti - 20%
(2x)
Vždyť je to jenom učitelka…! Učitelka, které je ale Lukův osiřelý kmotřenec ochoten věřit. A tak najmout ji jako pečovatelku bylo logické. A Luca byl zvyklý se vždycky chovat logicky.
romantika
Ukázky

Polibky v dešti

69 Kč
55 Kč
Věříš na lásku? - 20%
Kdyby se Isabel před rokem nezamilovala do svého šéfa Shanea, nemusela se dnes dostat do problémů. Nejenže on nemá o její lásce ani tušení, ale navíc je zarytý starý mládenec, který žije jen svou prací.
romantika
Ukázky

Věříš na lásku?

69 Kč
55 Kč
Zničená - 20%
Nejsem typická dívka. Utíkala jsem tak dlouho před vzpomínkami, které mě pronásledovaly, až se deprese stala mou jedinou společnicí. Žila jsem v temnotě… dokud se Wes Michels nenabídl, že se stane mým světlem.
romantika
Ukázky

Zničená

209 Kč
167 Kč
Pan Dokonalý - 20%
(1x)
Byl přece její šéf, proboha! Přestože byl Salvio milionář, obletovaný ženami na všech kontinentech, a Molly jenom obyčejná služka, stalo se, co by nikdo nečekal. Jejich dráhy se proťaly…
romantika
Ukázky

Pan Dokonalý

69 Kč
55 Kč
Pouštní hvězdy - 20%
Chodící skandál… tak o sobě sama hovoří princezna Cressida, kterou – poté, co zkrachovaly jeho zásnuby s její sestrou –, požádal o ruku pohádkově bohatý šejk Chálil. Ne, nešlo o city, šlo o spojení dvou království.
romantika
Ukázky

Pouštní hvězdy

69 Kč
55 Kč
Probuzené city - 20%
Nový šéf v práci, to nikdy nevěstí nic dobrého. A navíc když je to takový floutek, který se dosud jen bavil, a ještě snad ani den nepracoval. Vedoucí grafického oddělení Alex měla vůči Kitu Walkerovi spoustu oprávněných výhrad.
romantika
Ukázky

Probuzené city

69 Kč
55 Kč
Skandální milenka - 20%
Zjistit, že ta protivná ženská, co se vám usadila ve vstupní hale kancelářské budovy vaší firmy, je vlastně vaše nevlastní sestra, může být nepříjemné. Ale zjistit, že to, co se vám, ať chcete, nebo ne, rozhodla sdělit, úplně změní celý váš život…
romantika
Ukázky

Skandální milenka

69 Kč
55 Kč
Trystanova proměna - 20%
Protože rodinnému podniku hrozí zánik, Trystan neváhá podstoupit proměnu z drsného farmáře v reprezentativního ředitele. Konzultantka najatá k tomu, aby ho uhladila zevnitř i zvenčí, si ale nebezpečně pohrává s Trystanovým srdcem.
romantika
Ukázky

Trystanova proměna

69 Kč
55 Kč
Všechno, co chci - 20%
(1x)
Protiklady se přitahují – ona do světa reklamy nezapadá vzhledem, ale svou práci miluje.
romantika
Ukázky

Všechno, co chci

339 Kč
271 Kč
Pařížská švadlena - 20%
(1x)
Estella a Fabienne – dvě propletená vlákna jednoho neobyčejného příběhu o snech, lásce a trnité cestě za úspěchem v zářivém newyorském světě módy.
romantika
Ukázky

Pařížská švadlena

382 Kč
306 Kč
Iluze - 20%
Překladatelka Karla potkává Martina v těžkém období svého života. Doposud dokonalý vztah s jediným synem začíná s jeho dospíváním dostávat trhliny, když se Tomáš snaží vyrovnat s vlastní identitou a vztahem k otci a začne experimentovat s drogami.
romantika
Ukázky

Iluze

179 Kč
143 Kč
Miliardář s duší rebela - 20%
Talentovaná malířka Fiona a miliardář s duší rebela Hartley Tarleton spolu stráví vzrušující noc plnou vášně. A hned poté se Hartley vytratí, jako by nikdy neexistoval.
romantika
Ukázky

Miliardář s duší rebela

69 Kč
55 Kč
Skandální vztah - 20%
(1x)
Vyspat se se šéfem byla obrovská chyba, která může Naďu stát kariéru. Matt Richmond je jeden z nejbohatších a nejvlivnějších lidí v zemi a teď se o něj kvůli jeho románku s Naďou začal zajímat bulvár.
romantika
Ukázky

Skandální vztah

69 Kč
55 Kč
Tajemství irské krásky - 20%
(1x)
Bylo to loučení… Tenkrát, když se s ní v tom zapadlém penzionu v Irsku setkal poprvé, loučil se s životem. To, co na něj čekalo, se totiž smrti podobalo! A Anna mu dala své porozumění, svou něhu, své tělo…
romantika
Ukázky

Tajemství irské krásky

69 Kč
55 Kč
Vila na Capri - 20%
(1x)
Když Veronice jednoho dne zazvoní telefon a ozve se v něm hlas italského obchodníka a bývalého závodního lyžaře Leonarda Fabrizziho, její život rázem nabere nečekaný směr.
romantika
Ukázky

Vila na Capri

69 Kč
55 Kč
Dobře utajený Skot - 20%
(1x)
Vynalézavá anglická dáma a horkokrevný skotský horal spojí své síly, aby obelstili darebáka, aniž by porušili jediné pravidlo!
romantika
Ukázky

Dobře utajený Skot

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 444 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 23 > >>