Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2020

Moc přítomného okamžiku - 6%
(1x)
Naše falešné já je produktem naší mysli a pokud se vzdáme našeho analytického myšlení, zjistíme, že my nejsme naší myslí a můžeme se zbavit naší duševní bolesti. Naše tělo, ticho a prostor kolem nás jsou jedním z klíčů pro dosažení vnitřního klidu.
Ukázky

Moc přítomného okamžiku

332 Kč
312 Kč
Člověk má dělat to, nač má sílu - 20%
Než se stal Václav Havel prezidentem, znal Olgu Havlovou jen málokdo. Stačilo pár let, a získala si úctu tisíců spoluobčanů. Dodnes se hovoří o její noblese a aristokratičnosti ducha, o síle její osobnosti
Ukázky

Člověk má dělat to, nač má sílu

249 Kč
199 Kč
Medvídek Pú - 20%
(1x)
Klasické dětské vyprávění prokládané básničkami a písničkami vychází nově ve fantastickém, originálním podání Vojty Kotka.
Ukázky

Medvídek Pú

269 Kč
215 Kč
Narcismus - vnitřní žalář - 20%
Narcismus a narcistická porucha osobnosti patří k mimořádně rozšířeným formám psychických obtíží dnešní doby. Audiokniha zkušeného terapeuta Heinz-Petere Röhra se zabývá osobitým způsobem vznikem této poruchy i jejím průběhem.
Ukázky

Narcismus - vnitřní žalář

198 Kč
158 Kč
Parazit - 20%
(1x)
Poté, co srovnali se zemí vesnici, jejíž obyvatele zabila parazitická plíseň, odvezli si agenti DTRA jediný vzorek. A ten se po 30 letech začíná šířit...
Ukázky

Parazit

299 Kč
239 Kč
Pomsta bílého jednorožce - 20%
(1x)
Častolov z Frýdlantu přijde za nevyjasněných okolností o manželku Anežku. Najdou ji mrtvou pod skálou, na které se tyčí rodový hrad. Popravce uzavře její smrt jako nešťastnou nehodu, záhy nato je však zabit i on.
Ukázky

Pomsta bílého jednorožce

299 Kč
239 Kč
Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka - 20%
(8x)
Navzdory názvu se čtenář v knize nedočká násilí ani krvavých scén, natož vraždy. Jediným utrpením jsou skřípnuté ploténky a ulámané umělé nehty. Čtvrtý díl úspěšné série humoristických románů o „poslední aristokratce“.
Ukázky

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka

249 Kč
199 Kč
Boj o ostrov - 20%
(2x)
Na neobydlený ostrov na anglickém jezeře přijíždí tábořit skupina čtyř dětí. Zde potkávají dvě místní dívky - Amazonky a tak se zrodí přátelství na mnoho let...
Ukázky

Boj o ostrov

299 Kč
239 Kč
Emoční inteligence - 20%
(1x)

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

Ukázky

Emoční inteligence

399 Kč
319 Kč
Dobrodružství Huckleberryho Finna - 20%
Tato vrcholná práce americké literatury 19. století o osudech dvou podnikavých chlapců je nabitá napětím, humorem a neodolatelnou hravostí. Zvláště v Hucku Finnovi vytvořil autor typ nekonvenčního klukovského hrdiny, který s vtipem řeší podivné události
Ukázky

Dobrodružství Huckleberryho Finna

99 Kč
79 Kč
Muž, který sázel stromy
(4x)
Mistrovská povídka francouzského autora Jeana Giona z roku 1953. Stylově čisté a dějově jednoduché vyprávění o prostém, osaměle žijícím pastýři... Čte Marek Eben, režie Jan Jiráň, hudba Marek Eben, hudbu nahrála skupina Bratři Ebenové.
Ukázky

Muž, který sázel stromy

119 Kč
Krev na lopuchu - 20%
Přes dvacet příběhů s detektivní zápletkou se odehrává v různých dobách od středověku až do 18. století. V poutavém vyprávění nás autor provede prostředím hradů a dvorských slavností, temných uliček měst i špinavých předměstí
Ukázky

Krev na lopuchu

249 Kč
199 Kč
Projekt manželka - 20%
(6x)
Originální, humorný, dojemný i romantický příběh se svérázným a naprosto neodolatelným hlavním hrdinou vás zaručeně pobaví!
Ukázky

Projekt manželka

329 Kč
263 Kč
Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět - 20%
(1x)
Čtyřicet zlepšováků, jak zdokonalit svět, které autor nenavrhuje politikům, ekonomům ani různým aktivistům, ale rovnou pánu Bohu, jsou vtipnou sondou do našich strachů, komplexů, slabostí, chyb, zbytečných starostí a malicherností.
Ukázky

Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět

199 Kč
159 Kč
Tereza Ramba: DobroDruhům - 20%
(2x)
Cestování si nikdy nenaplánujete na sto procent – vždy vás něco překvapí.
Ukázky

Tereza Ramba: DobroDruhům

299 Kč
239 Kč
Odemykání dětského potenciálu - 20%
Audioknižní zpracování kurzů a seminářů pro rodiče, děti a studenty, které vedou světově uznávaný kouč Jan Mühlfeit spolu s lektorkou Katkou Novotnou, vám pomůže pochopit, v čem vaše děti vynikají.
Ukázky

Odemykání dětského potenciálu

319 Kč
255 Kč
Pád nebes - 20%
(2x)

Na rozhraní mezi nebem a zemí... Není to sice nejvyšší hora Evropy, ale je prý nejkrásnější. Poslední vrchol Alp, jenž v polovině 19. století ještě nebyl pokořen, provokoval a přitahoval horolezce, kteří se ho pokoušeli zdolat.

Ukázky

Pád nebes

319 Kč
255 Kč
Správná pětka na ostrově pokladů - 20%
(2x)
Správná pětka, to jsou ve skutečnosti čtyři a pes! Julián, Dick, George, Anna a pes Tim.Taky byste si přáli mít vlastní ostrov, který by byl jen a jen váš? A zažít takové dobrodružství jako Správná pětka?
Ukázky

Správná pětka na ostrově pokladů

249 Kč
199 Kč
Tiché roky - 20%
(16x)
Román od autorky bestselleru Hana. Kolik toho víme o svých nejbližších?
Ukázky

Tiché roky

329 Kč
263 Kč
451 stupňů Fahrenheita - 20%
(3x)
451 stupňů Fahrenheita je teplota, při níž papír hoří. Nejslavnější dílo klasika science-fiction k poslechu.
Ukázky

451 stupňů Fahrenheita

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 50 > >>