Nejprodávanější tituly v roce 2020
romantika

Napravená - 11%
Probudí se po havárii z kómatu a nepamatuje si vůbec nic, posledních několik let jako by neexistovalo.
romantika

Napravená

332 Kč
295 Kč
Ostrov svobody - 11%
Svobodná Lucie je na začátku své cesty za vysněnou kariérou. Přilétá na roční stáž na české ambasádě do chudé Havany. Žije v luxusní čtvrti plné prominentních diplomatů. Zdá se, že se vše ubírá tím správným směrem.
romantika

Ostrov svobody

269 Kč
239 Kč
Tíha osudu - 20%
Strašidelný sen, nám někdy dokáže pořádně zamotat hlavu. A co teprve, když se vám zdá stále ten stejný sen s nádechem tajemna. Přesně tenhle problém má dvaatřicetiletá Karolína, které se zdá častokrát o staré stařeně.
romantika
Ukázky

Tíha osudu

89 Kč
71 Kč
Zn. blondýna hledá - 11%
Známe to – klasické randíčko – kytka, káva, oťukávání, další schůzka, polibek, další káva, tokání, milování… Nuda! Dorota si poprvé v životě vyzkouší seznamku. A světe, div se, vyjde to! Adam se zdá být trefou do černého.
romantika

Zn. blondýna hledá

242 Kč
215 Kč
Citová převaděčka - 11%
Román ze současnosti určený ženám všech generací. Kniha je příběhem mladé Lucie, která prožívá drásající vztah s Tadeášem. Pro mladíka je bohužel jen člověkem, u kterého si vždy hojí své citové rány i nezdary z okolního světa.
romantika

Citová převaděčka

206 Kč
183 Kč
Hledám muže za účelem… - 11%
Mladičká venkovská vdova snad nechce od života příliš mnoho: muže, který by ji měl rád, byl dobrým otcem jejím dětem a – dostavěl dům. Ten rozestavěný dům jako by si žádal své oběti. Marta ovdoví podruhé… a nevydaří se jí ani třetí vztah…
romantika

Hledám muže za účelem…

224 Kč
199 Kč
Ó, jak ti závidím - 11%
Fejetony Haliny Pawlowské, oplývající jejím osobitým humorem, ve kterých se dívá na život očima emancipované ženy.
romantika

Ó, jak ti závidím

206 Kč
183 Kč
Ostrov souznění - 11%
Henrietta se vydá na ostrov Samoa, a přestože to tam vypadá jako v ráji, cítí se osamělá. Teprve přátelství se samojským princem, který jí daruje kouzelnou mušli, jí pomůže odhalit krásu legendami opředeného ostrova.
romantika

Ostrov souznění

269 Kč
239 Kč
Pražský Casanova - 11%
(3x)
Co všechno se může stát, když na ulici oslovíte krásnou ženu? Může vás odmítnout nebo vám změnit život. Je to krok, na jehož rozmyšlení nemáte moc času. Bude to výhra nebo prohra? Jste-li někým, jako je David Braun, neváháte, protože ženy milujete.
romantika

Pražský Casanova

251 Kč
223 Kč
Můj ne tak sladký život - 11%
Cat Crawfordová nechce nic jiného než být normální – nebo aspoň tak normální, jak jen dcera hollywoodského režiséra může být.
romantika

Můj ne tak sladký život

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 611 - 620 z 659 položek
<< < 1 .. 60 61 62 63 64 .. 66 > >>