Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
detektivky

Drak spí - 20%
(11x)
Dvojnásobná držitelka Ceny Jiřího Marka za nejlepší detektivní knihu vrací na scénu postavu kriminalisty Josefa Bergmana. Michaela Klevisová čtenáře v sedmém románu s oblíbeným hrdinou zavede do jižních Čech na místa, která jsou jen zdánlivě poklidná.
detektivky
Ukázky

Drak spí

319 Kč
255 Kč
Pomsta bílého jednorožce
(2x)
Vok z Rotštejna, který se honosí erbem Markvarticů, přijde za nevyjasněných okolností o manželku Anežku, kterou najdou mrtvou pod skálou, na níž se jeho hrad tyčí nad krajinou jako orlí hnízdo.
detektivky
Ukázky

Pomsta bílého jednorožce

199 Kč
Dům na samotě - 20%
(6x)

Další napínavá detektivka od dvojnásobné držitelky Ceny Jiřího Marka Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích.

detektivky
Ukázky

Dům na samotě

279 Kč
223 Kč
Nůž - 20%
(14x)
Harry Hole se už mnohokrát probudil s temným tušením, prázdnou hlavou a kocovinou jako trám. Tentokrát je ovšem probuzení ještě horší než jindy. Kdysi slavný kriminalista má na rukou i kalhotách krev a až po chvíli si vybaví, že ztratil všechno.
detektivky
Ukázky

Nůž

389 Kč
311 Kč
Nezvratné alibi - 20%
(1x)
Závěrečný díl kriminální série Akta Enzo.
detektivky
Ukázky

Nezvratné alibi

249 Kč
199 Kč
Manželské zrcadlo
(1x)
Hospodyně Jiřího Adama z Dobronína obdrží jako dárek knihu Manželské zrcadlo, která obsahuje různé rady pro život vdané ženy a také poučné příběhy.
detektivky
Ukázky

Manželské zrcadlo

199 Kč
Svatba duchů - 20%
(2x)
Li Jen a Margaret Campbellová se několik let po dramatickém závěru Pekingského rozparovače vracejí v nové povídce.
detektivky
Ukázky

Svatba duchů

99 Kč
79 Kč
Oběť 2117 - 20%
(8x)
V osmém dílu detektivní řady o oddělení Q autor odhaluje Asadovu pohnutou minulost.
detektivky
Ukázky

Oběť 2117

249 Kč
199 Kč
Osudný slib - 20%
(3x)
Tým kriminalistů pod vedením inspektorky Kim Stoneové se jen pomalu vzpamatovává z tragické ztráty jednoho z nich, když je pověřen novým případem. V místním lesíku byl nalezen brutálně zavražděný muž a jeho totožnost Kim šokuje – je jím doktor Gordon Cordell...
detektivky
Ukázky

Osudný slib

279 Kč
223 Kč
Lunapark
(5x)
Berlín 1934: Pod železničním mostem je nalezen mrtvý příslušník SA. Na zdi nad ním se skví komunistické heslo. Tajná státní policie vychází z politicky motivované vraždy, ale komisař Gereon Rath se rozhodně vést vyšetřování jiným směrem.
detektivky
Ukázky

Lunapark

299 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 616 položek
1 2 3 .. 62 > >>