Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
sci-fi a fantasy

Poslední hlídka - 20%
Hrdinové tohoto pochmurného sci-fi příběhu stojí před nejtěžším úkolem svého života. V nadcházející kruté zimě mají stát na stráži, aby chránili spící město před nepřítelem, kterého nikdo z živých dosud neviděl.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Poslední hlídka

69 Kč
55 Kč
Vládce hurikánů - 20%
Speciální agent Mark Stone a jeho přítel android Ray jsou v naší budoucnosti vysláni na planetu, která je nejen daleko od Země, ale je i vzdálená v čase. Jejich úkolem je zabránit kosmické mezirasové válce.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Vládce hurikánů

59 Kč
47 Kč
Smrtelní bohové - 20%
(1x)
Vstupte do vesmíru plného bohů... Kniha sci-fi povídek.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Smrtelní bohové

79 Kč
63 Kč
Brisingr - 20%
(1x)

Přísahy, zkoušky oddanosti, mocné síly se střetnou... Bitvou na Hořících pláních boj s Královstvím zdaleka neskončil a zdá se, že v nadcházejícím střetu bude Galbatorixův Jezdec mocným protivníkem. Eragona se Safirou čekají další zkoušky v boji, ale v příběhu už nejde jenom o ně…

Stejně jako Eragon a Eldest, i Brisingr je plný napětí, nečekaných odhalení a zvratů, nechybí v něm ani Safiřin něžný humor. Dlouho očekávaný 3. díl fantasy série Christophera Paoliniho je konečně tady!

sci-fi a fantasy
Ukázky

Brisingr

209 Kč
167 Kč
Kaynova doba - 20%
Říši Ettys již po celé věky nelítostí kněží bohyně Mortai, Paní nad zrozením, osudem a smrtí. Bez výčitek svědomí vraždí, plení a znásilňují, ale také z rozmaru nadělují zdraví, bohatství a štěstí. Nezodpovídají se nikomu, jen své Paní Mortai.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kaynova doba

89 Kč
71 Kč
Letní kursy - 20%
Autorka ve své „biologické science-fiction“ dokládá, jak psychologické rozdíly mezi příslušníky různých generací vyrůstají z odlišné zkušenosti společenské, jak nemohou být negovány zdáním fyzické svěžesti, „věčného mládí“ jednoho z partnerů.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Letní kursy

89 Kč
71 Kč
Démoni jsou věční - 20%

Původně si Lenny Grimwood myslel, že pro svou soukromou válku nebude na škodu uzavřít dohodu s démony, s jejichž pomocí snad nebude možné prohrát.Smlouva byla velmi jednoduchá – v případě vítězství život, v pří špatného koně, všechno půjde do kytek.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Démoni jsou věční

150 Kč
120 Kč
Druhý krok nikam - 20%
Profilová povídková sbírka.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Druhý krok nikam

150 Kč
120 Kč
Hořící přízraky - 20%
Paedwankové ovládli Gordonovu zemi a zřídili si v ní stálou základnu. Vnikli do Orcigardu, zničili Sršní hnízdo a odvlekli hraničáře z Hořké Vody. Co udělají příště?
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hořící přízraky

144 Kč
115 Kč
Ruská ruleta - 20%
Akční, hororový román z prostředí Danilovského hřbitova v Moskvě, který souvisí s archeologickou záhadou.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Ruská ruleta

140 Kč
112 Kč
Zobrazuji 641 - 650 z 651 položek
<< < 1 .. 63 64 65 66 > >>