Nejprodávanější tituly v roce 2020
počítače

Microsoft Office 2016 Podrobná uživatelská příručka - 11%
Pracujete s aplikacemi Microsoft Office v profesním či osobním životě? Začínáte, nebo se již řadíte k pokročilým uživatelům a chcete zvýšit svou produktivitu?
počítače

Microsoft Office 2016 Podrobná uživatelská příručka

441 Kč
392 Kč
Jak uspět na internetu - 11%
Jak uspět na internetu? Zkušení online podnikatelé vás seznámí s nejnovějšími online trendy a možnostmi jejich praktického nasazení. To vše s maximálním důrazem na jednoduchost, srozumitelnost i pro naprostého laika a specifičnost českého prostředí.
počítače

Jak uspět na internetu

170 Kč
151 Kč
Photoshop – příklady z praxe - 11%
Glyn Dewis je profesionální fotograf, školitel a umělec a v této publikaci seznámí čtenáře metodou krok za krokem s celou řadou postupů, technik a efektů, pomocí kterých lze přetvořit snímky v nové, působivější dílo.
počítače

Photoshop – příklady z praxe

404 Kč
359 Kč
DTP a předtisková příprava - 20%
Chcete, aby vaše dokumenty vypadaly po vytištění přesně tak, jak si představujete? Patříte mezi DTP operátory, grafiky, redaktory, pracovníky reklamních agentur a další, kteří hledají zevrubnou, a přitom praktickou příručku o problematice předtiskové přípravy a DTP?
počítače
Ukázky

DTP a předtisková příprava

249 Kč
199 Kč
Encyklopedie digitální fotografie - 20%
Průvodce světem digitální fotografie od A do Z. Jediný eBook v kterém najdete úplně vše pohromadě: od nastavení fotoaparátu, přes problematiku exponometrie, ostření, až po specifika digitální fotografie (barvy, filtry, obrazové formáty).
počítače
Ukázky

Encyklopedie digitální fotografie

349 Kč
279 Kč
Excel 2013
Knížka je určena pro čtenáře, kteří již získali základní zkušenosti s programem MS Excel. Jejím základním bodem je jednotný přístup programu MS Excel k datům, získaných z různých zdrojů.
počítače

Excel 2013

179 Kč
HTML - 11%
Nové vydání jedinečného bestselleru. Jazyk HTML je základním prostředkem k vytváření WWW stránek pro internet.
počítače

HTML

242 Kč
215 Kč
Mistrovství v C++ - 11%
(1x)
Čtvrté aktualizované vydání světového bestselleru vás provede světem C++ od prvních jednoduchých programů až po komplexní projekty.
počítače

Mistrovství v C++

891 Kč
792 Kč
Softwarové inženýrství - 11%
Jste studenti, kteří mají povinné či volitelné kurzy softwarového a systémového inženýrství? Pracujete jako softwaroví inženýři? V této publikaci získáte dokonalý přehled v oboru. Ti zkušenější si pak mohou osvěžit a doplnit své znalosti témat.
počítače

Softwarové inženýrství

1 161 Kč
1 032 Kč
Temný trh - 11%
Kniha popisuje vývoj obrovského byznysu, jehož nejběžnější formou je obchodování s kradenými údaji o platebních kartách a jejich využívání, zahrnuje však i podvody s elektronickým bankovnictvím.
počítače

Temný trh

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 159 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 16 > >>