Nejprodávanější tituly v roce 2020
zdravá výživa

Přerušovaný půst - 11%
Krátký půst, dlouhý život. Tak jednoduše se dá shrnout blahodárný vliv, který na naše zdraví má několikahodinový nebo denní půst. U přerušovaného půstu se omezí příjem potravin na několik hodin denně. Přitom nemusíte počítat kalorie, ani se zřík
zdravá výživa

Přerušovaný půst

269 Kč
239 Kč
Rychlé keto pokrmy za 30 minut nebo ještě míň - 11%
Kuchařka se stovkou lahodných pokrmů plných zdravých tuků ke snídani, obědu, večeři a dokonce i ke svačinám, rychlé, snadné, obměnitelné a lahodné.
zdravá výživa

Rychlé keto pokrmy za 30 minut nebo ještě míň

359 Kč
319 Kč
Saláty ze Svatojánu - 11%
(1x)
Saláty jsou jako procházka pestrobarevnou zahradou chutí.
zdravá výživa

Saláty ze Svatojánu

296 Kč
263 Kč
Jak nezemřít - Kuchařka - 11%
V knize naleznete „denní silnou dvanáctku“ Michaela Gregera, což jsou nejlepší ingredience, které váš život prodlouží o několik let, a kuchařka Jak nezemřít se jistě stane základním zdrojem inspirace ve všech zdravých kuchyních.
zdravá výživa

Jak nezemřít - Kuchařka

413 Kč
367 Kč
Vaříme podle Herbáře 5 - 11%
Pátý díl knihy Vaříme podle Herbáře symbolicky uzavírá sérii kulinářských bestsellerů z českých bylin. Kateřina Winterová v ní s Lindou Rybovou představuje další lahůdky z pořadu Herbáře...
zdravá výživa

Vaříme podle Herbáře 5

359 Kč
319 Kč
Notes Květinové kuchařky
Pro všechny milovníky jedlého kvítí a býlí je Notes Květinové kuchařky nezbytný a praktický doplněk do terénu. Notes zahrnuje prostor pro vaše poznámky i kalendárium s nejčastějším výskytem jedlého kvítí a býlí, nechybí ani lokality ve městech.
zdravá výživa
Ukázky

Notes Květinové kuchařky

89 Kč
Tučné superpotraviny a oleje - 11%
Chcete mít zdravé srdce, udržet si normální váhu a nezapomínat jména přátel? V této knize najdete seznam tučných potravin, které výživoví poradci a lékaři většinou bez milosti vykazují na černou listinu.
zdravá výživa

Tučné superpotraviny a oleje

269 Kč
239 Kč
Jedlé město - Vyjděte do ulic!
Jsou města pouze betonovou pouští zahlcenou výfukovými plyny a se psími výkaly na každém rohu? Ani náhodou! Stranou od nákupních center a hlavních tříd je možné v každém městě objevit překvapivě zdravé poklady rostlinné říše.
zdravá výživa
Ukázky

Jedlé město - Vyjděte do ulic!

89 Kč
Ketodieta pro začátečníky - kuchařka - 11%
Ketogenní dieta je založena na vědecky ověřeném faktu: když tělo nemá dostatek krevního cukru, sahá pro potřebnou energii do vlastních tukových zásob.
zdravá výživa

Ketodieta pro začátečníky - kuchařka

323 Kč
287 Kč
Jde to i bez mléka a vajec

Druhý díl knihy Jde to i bez mléka a vajec volně navazuje na první Jde to i bez pšenice. I tentokráte se výživový specialista Petr Havlíček a šéfredaktorka Diety Petra Lamschová zaměří na zdravý životní styl a zdravé jídlo.

zdravá výživa

Jde to i bez mléka a vajec

89 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 178 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 18 > >>