Nejprodávanější tituly v roce 2020
partnerství

Tantrická masáž - 11%
Tantrické masáže se vyznačují smyslnými doteky a pečlivými cvičeními. Pomocí jednoduchých technik zažijete novou formu intimity a ponoříte se do kouzla eroticky svůdného momentu.
partnerství

Tantrická masáž

448 Kč
398 Kč
Manuál k soužití s problémovým partnerem - 11%
(2x)
Někdy slýcháme rezignované nebo podrážděné postesknutí: „On je v něčem báječný, ale žít se s ním nedá“ a obdobné: „Skvělá ženská, ale vydržet s ní nejde“. Taková hodnocení souvisí s velmi svéráznými rysy posuzovaných.
partnerství

Manuál k soužití s problémovým partnerem

252 Kč
224 Kč
Dobrá zpráva o sexu a manželství - 20%
Předností Dobré zprávy o sexu a manželství – kromě její „dobré zprávy“, tedy vysvětlení, jaká je úloha lidské sexuality a manželství v Božím plánu – je její praktické uspořádání. Většina textu je napsána formou otázka-odpověď.
partnerství
Ukázky

Dobrá zpráva o sexu a manželství

105 Kč
84 Kč
Od iluzí k lásce - 20%
(1x)
Krishnananda Thomas Trobe a jeho žena Amana Trobe i v této knize otevřeně předkládají cestu, která je vyvedla ze zajetí strachu a samoty, a dělí se o své niterné prožívání partnerského vztahu.
partnerství
Ukázky

Od iluzí k lásce

175 Kč
140 Kč
Sexuální dohody - 11%
Sexualita a vztahy jsou dvě nejdůležitější věci v našem životě. Pro ty, kdo touží přehodnotit svůj přístup k vlastní sexualitě a vztahům a změnit jejich strukturu, je tato kniha vynikajícím zdrojem informací.
partnerství
Ukázky

Sexuální dohody

225 Kč
200 Kč
Netrapte se po rozvodu - 20%
Je smutnou pravdou, že rozvod v moderní době postihuje čím dál tím víc rodin. To, co bylo ještě před několika desítkami let společností vnímáno jako opovrženíhodné či přímo nemožné, je dnes čímsi běžným.
partnerství
Ukázky

Netrapte se po rozvodu

186 Kč
149 Kč
Posvátné vztahy - 11%
Sexualita je jednou z ústředních kvalit naší duše, což nejlépe dokládá to, jak jsou utvořena naše fyzická a duchovní těla s jejich vrozeným sklonem k sexuálnímu projevu.
partnerství

Posvátné vztahy

437 Kč
388 Kč
Terapie sdílením 2: Valentýnská edice
(1x)
Ester Geislerová a Josefina Bakošová zahájily na sociálních sítích revoluci. Zveřejnily několik mrazivých a zároveň cynický úsměv vzbuzujících vět, kterými se jistý muž rozešel s jejich kamarádkou.
partnerství

Terapie sdílením 2: Valentýnská edice

239 Kč
Jak rozdojit kozla - 11%
Kniha „ Jak rozdojit kozla „ je praktickým návodem, jak získat od mužů vše, po čem žena touží. Ať už se jedná o lásku, porozumění , ale i obdiv nebo dárečky , kterými jí muž projevuje svůj vztah.
partnerství

Jak rozdojit kozla

351 Kč
312 Kč
Sex v pěti dílech světa - 11%
(1x)
Významný český cestovatel Miloslav Stingl tentokrát zvolil poněkud jiný pohled - svých bohatých cestovatelských zkušeností využil k vytvoření poutavého vyprávění o milostných a sexuálních praktikách na pěti kontinentech.
partnerství

Sex v pěti dílech světa

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 167 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 17 > >>