Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
kuchařky

Uzení, nakládání a konzervování masa - 20%
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit.
kuchařky
Ukázky

Uzení, nakládání a konzervování masa

212 Kč
170 Kč
Vše o uzení - 20%
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě.
kuchařky
Ukázky

Vše o uzení

169 Kč
135 Kč
Magická kuchařka - 20%
Nehledejte zde návody k výrobě alchymistických elixírů. Tahle kniha vás zavede do tajemně zakouřené černé kuchyně našich prababiček, do barokní a středověké vesnice, aby vám ukázala, že příprava jídla byla rituálem, udržujícím prosperitu rodu i řád světa.
kuchařky
Ukázky

Magická kuchařka

99 Kč
79 Kč
Výživa pro maximální sportovní výkon - 20%
Každého člověka vyznávajícího aktivní životní styl často trápí otázka kdy a co jíst. A právě nutriční timing, tedy optimální načasování příjmu těch správných živin, podporující maximalizaci výkonu a energie, je velmi důležitý pro tvorbu svalové tkáně.
kuchařky
Ukázky

Výživa pro maximální sportovní výkon

271 Kč
217 Kč
Bezlepková kuchařka vhodná i pro vegany - 20%
Velké množství raw receptů! Tato kniha vám může být inspirací, jak jíst zdravě, bezlepkově a s klidem v duši... Je napsaná českým odborníkem na veganskou stravu, všechny suroviny použité v knize jsou dostupné v ČR.
kuchařky
Ukázky

Bezlepková kuchařka vhodná i pro vegany

199 Kč
159 Kč
Božská kuchařka - 20%
Chcete dobře vařit a jíst, ale nemáte čas či chuť trávit hodiny u sporáku? Autorka blogu Bohyně kuchyně také ne. Má tři děti, práci, vlastní záliby a koníčky, ale nechce sebe ani rodinu šidit na jídle.
kuchařky
Ukázky

Božská kuchařka

249 Kč
199 Kč
Koláče Chez Lucie - 20%
Pořádně vypečené koláče od známé foodblogerky snadno a rychle! Sladké synonymum štěstí na šest písmen? Koláče! Populární cukrářka Chez Lucie vás zasvětí do tajů jejich pečení a ukáže vám, jak vytvořit ty nejlahodnější kousky.
kuchařky
Ukázky

Koláče Chez Lucie

209 Kč
167 Kč
Rawmania - 20%
Zajímáte se o zdravou výživu? Pak víte, že raw strava není trendem, který odezní, a že rozhodně není jednotvárná a nudná. Poznejte ta nejlepší jídla, která si tím, že neprošla tepelnou úpravou, zachovala cenné živiny obsažené v ingrediencích.
kuchařky
Ukázky

Rawmania

229 Kč
183 Kč
Dorty Chez Lucie - 20%
Světem pečení dortů vás provede cukrářka Lucie Dvořáková, mimo jiné blogerka známá jako Chez Lucie.
kuchařky
Ukázky

Dorty Chez Lucie

249 Kč
199 Kč
Fitness recepty - 20%
Vyzkoušejte některý z téměř sto snadných receptů a budete se cítit skvěle! Všechny jsou plné bílkovin, zdraví prospěšných tuků, obsahují minimum cukru, a hlavně výborně chutnají.
kuchařky
Ukázky

Fitness recepty

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 126 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 13 > >>