Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
kuchařky

Vietnamská kuchařka od Bé Há a její maminky - 20%

Nálož vietnamských receptů od hvězdy českého Youtube Jedna z nejznámějších českých youtuberek Bé Ha, která stojí za vlogem Stylewithme, vám otevírá dveře do své kuchyně a zve vás dál.

kuchařky
Ukázky

Vietnamská kuchařka od Bé Há a její maminky

209 Kč
167 Kč
Alternativní potravinové sítě - 20%
Kniha na základě konkrétních šetření podrobně prezentuje alternativní potravinové sítě v České republice – farmářské trhy, farmářské prodejny, bedýnková schémata, komunitní zemědělství, městské zahradničení a komunitní zahrady i Slow Food.
kuchařky
Ukázky

Alternativní potravinové sítě

180 Kč
144 Kč
Řemeslné vaření piva - 20%
Hledáte koníčka, který je zábavný a tvůrčí, ale k výtvarnu máte asi tak blízko jako k protinožcům? Zkuste s námi vařit pivo – kniha Řemeslné vaření piva Vám poradí jak na to.
kuchařky
Ukázky

Řemeslné vaření piva

299 Kč
239 Kč
Léčení pohybem - 20%
Léčení pohybem je uzemňující i povznášející moderní meditační praxe založená na tradicích extatického tance.
kuchařky
Ukázky

Léčení pohybem

195 Kč
156 Kč
Výroba vína u malovinařů - 20%
Praktická příručka pro pěstitele, kteří vlastní menší vinohrad a víno si vyrábí často jen pro svoje osobní potěšení, ale někdy postupně přejdou i na profesionální úroveň. Shrnuje nejnovější informace z neustále se vyvíjející vinařské vědy.
kuchařky
Ukázky

Výroba vína u malovinařů

161 Kč
129 Kč
Jak ovlivnit nadváhu a obezitu - 20%
Nadváha a obezita... Dvě hrozby moderního světa. Kdo z nás alespoň jednou za život nevyzkoušel byť jedinou "zaručeně fungující" dietu a nečekal na zázračný výsledek, který se buď nedostavil, nebo zase velice rychle zmizel.
kuchařky
Ukázky

Jak ovlivnit nadváhu a obezitu

144 Kč
115 Kč
Výživa pro dokonalou kondici a zdraví - 20%
Publikace známého odborníka na výživu přístupnou formou popisuje nejnovější vědecké objevy a názory, a to především v kontextu se zdravím, a tím pádem tedy s fyzickou a psychickou kondicí a pohodou, která se označuje stále používanějším výrazem „wellness“.
kuchařky
Ukázky

Výživa pro dokonalou kondici a zdraví

132 Kč
106 Kč
Mamachef: radost v kuchyni - 20%

Recepty, které chutnají i vypadají skvěle. Od autorky 3. nejlepšího food blogu roku 2019. Hledáte pestré, originální a do detailu promyšlené recepty? Martina Hladjuk alias Mamachef přichází s výběrem svých nejlepších jídel, a navíc vám poradí, jak pokrmy efektně servírovat.

kuchařky
Ukázky

Mamachef: radost v kuchyni

279 Kč
223 Kč
Tajné tipy našich babiček - 20%
Vraťme se k babičkám! Najdeme u nich všechno. Dobré jídlo, dobré rady i dobré příběhy. Receptáře minulých generací skrývají poklady – nejen recepty na jednoduchá tradiční jídla, ale i praktické tipy pro domácnost a bylinkovou lékárnu.
kuchařky
Ukázky

Tajné tipy našich babiček

249 Kč
199 Kč
Zdravé pomazánky - 20%
Kniha nabízí přes sto druhů pomazánek zařazených do sedmi kategorií. Máte jedinečnou příležitost si připravit pomazánky luštěninové, zeleninové, rybí, tvarohové, sýrové, z obilovin a semínek a ze šmakounem.
kuchařky
Ukázky

Zdravé pomazánky

98 Kč
78 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 126 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 13 > >>