Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
kuchařky

Unmunův koláč - 20%
Zenová kuchařka Unmunův koláč je sestavena nejen z receptů členů sanghy z celého světa, ale také z článků o zdravé stravě a stolování.
kuchařky
Ukázky

Unmunův koláč

120 Kč
96 Kč
Četnická kuchařka - 20%

Chcete si uvařit a upéci jídlo dle dobových receptů, podle nichž vařily a pekly kuchařky v četnických kasárnách?

kuchařky
Ukázky

Četnická kuchařka

119 Kč
95 Kč
Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Antonína Dvořáka - 20%
Životní osudy mistra řezníka z Nelahozevsi rámují kuchařku specializovanou na maso. Kromě receptů si v ní můžete přečíst, jak se v minulosti dobytek nakupoval a porážel, jak se maso rozděluje a u proslavených pokrmů je uvedena stručná historie.
kuchařky
Ukázky

Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Antonína Dvořáka

75 Kč
60 Kč
Zdravá výživa pro celou rodinu - 20%
Jíst zdravě v průběhu celého dne, jednoduše připravit skvělé jídlo z dostupných surovin, na kterém si pochutná celá rodina včetně nejmenších dětí, v tom vám pomůže tato moderní a elegantní kuchařka, kterou budete chtít mít dennodenně po ruce.
kuchařky
Ukázky

Zdravá výživa pro celou rodinu

339 Kč
271 Kč
1001 receptur cocktailů
Tato mezinárodně ceněná a originální kniha na světovém trhu v oboru barmanství je určena jak profesionalním barmanům, tak i laikům.
kuchařky
Ukázky

1001 receptur cocktailů

95 Kč
Grilujeme po česku - 20%
Žádné složité recepty ani exotické přísady, snadná dostupnost použitých ingrediencí, pestrost nabízených grilovaných lahůdek, přehlednost jejich řazení a především obrovské zkušenosti autorky receptů - to jsou hlavní přednosti této knížky.
kuchařky
Ukázky

Grilujeme po česku

152 Kč
122 Kč
Ispirato da Italia - 20%
Ano, italská kuchyně kuchyně je tak trochu ortodoxní. Řídí se tradicemi, poctivostí a čerstvostí. Je provoněná bylinkami, vínem a láskou. Platí tu heslo: Maminka vařila dobře, ale babička vařila ještě líp.
kuchařky
Ukázky

Ispirato da Italia

237 Kč
190 Kč
Ohňová kuchařka - 20%
Knížka je určena všem gurmánům, labužníkům, milovníkům vaření a všem kdo milují přípravu pokrmů v přírodě. Autoři v knížce nabízejí čtenářům to nejlepší z toho, co se jim podařilo za několik let vykouzlit v pánvi na otevřeném ohni.
kuchařky
Ukázky

Ohňová kuchařka

169 Kč
135 Kč
Vše, co byste měli vědět o víně.... - 20%
Určitě jste často na rozpacích, zda právě ochutnáváte dobré, nebo špatné víno. Podle etikety to obvykle nepoznáte. Možná ani nevíte, jak víno správně uchovávat, podávat a jak ho harmonicky skloubit s určitým typem jídla.
kuchařky
Ukázky

Vše, co byste měli vědět o víně....

254 Kč
203 Kč
Káva jako životní styl - 20%
Určitě se vám už někdy stalo, že jste si pozvali na návštěvu pár přátel a vymýšleli jste jakou specialitu jim připravit. Což takhle tradiční kávu trochu netradičně?
kuchařky
Ukázky

Káva jako životní styl

166 Kč
133 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 126 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 13 > >>