Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
humor

Svedu to na tebe - 20%
(1x)
Vstupte do světa autorky vtipných sloupků, na kterou povinnosti stojí frontu, ale ona už moc dobře ví, jak v tom plavat a na koho co hodit.
humor
Ukázky

Svedu to na tebe

249 Kč
199 Kč
Deník malého poseroutky - 20%
(2x)

Greg Heffley není žádný béčko! Když je vám tak jedenáct, může to být fakt opruz. A nikdo to neví líp než Greg Heffley, protože se najednou ocitl na škole, kde malí poseroutkové, jako je on, naráží každý den na chodbách do kluků, kteří jsou větší, silnější a holit by se mohli dvakrát denně.

humor
Ukázky

Deník malého poseroutky

179 Kč
143 Kč
Beru to na sebe - 20%

O tom, co si ženy myslí, ale nikdy to neřeknou nahlas Jsem hezká, ale ne Barbie, jsem chytrá, ale ne intelektuálka, jsem vtipná, ale ne za každou cenu. Takovou ženu by chtěl každý muž.

humor
Ukázky

Beru to na sebe

249 Kč
199 Kč
Občanský průkaz - 20%
(2x)
Autor vzpomíná na léta, kdy se i cesta s odpadky do popelnice, bez občanského průkazu mohla stát osudovou. Volně inspirován Stendhalem dělí policisty, kteří nám znepříjemňovali život, na švestkově modré, zelené, neviditelné a ty ostatní.
humor
Ukázky

Občanský průkaz

129 Kč
103 Kč
Dělám si to sám - 20%
(2x)
Sedmadvacetiletý Martin se snaží. Fakt. Na své blízké si vždy udělá čas, byť na úkor jiných blízkých; část výplaty posílá na spořicí účet, aby ji pak před výplatou zase vybral; má členství v posilovně a (evidentně) umí věci podat tak, že vypadají lépe, než jaké ve skutečnosti jsou. Je sám.
humor
Ukázky

Dělám si to sám

179 Kč
143 Kč
Typologie volů - 20%

Proč zrovna já mám na ně vždycky takový štěstí? Typologie volů je humoristická příručka pro každou ženu, která si hledá partnera, ale i pro ty, které někdy zažily srážku s volem. Bez růžových brýlí, s lehkostí a velkou dávkou vtipu komentuje trendy současné vztahové džungle, dnešní LOVEní a randění.

humor
Ukázky

Typologie volů

209 Kč
167 Kč
Strana štěstí
Opravdu si myslíte, že není čemu se v dnešní politice zasmát? Satirický román Strana štěstí vás přesvědčí o opaku. S laskavým a humorným nadhledem vypráví o nové politické straně, která díky geniálnímu nápadu vyhraje volby a začne vládnout.
humor
Ukázky

Strana štěstí

139 Kč
Můj bratr albatros a jiná rodinná zvěrstva - 20%
(3x)
Že je bratr proutník a jsou s ním jenom problémy, věděla Sylva, vypravěčka prvního debutového románu populární blogerky Zuzany Hubeňákové, vždycky.
humor
Ukázky

Můj bratr albatros a jiná rodinná zvěrstva

179 Kč
143 Kč
Proč je mámě všechno u ***! - 20%
Mámina sladká děťátka dospěla do klátících se teenagerů a místo dohadů, kdo by vyhrál v souboji mezi dračím jezevcem a ninja koněm, tráví noci na Snapchatu a dorozumívají se výhradně posunky a vrčením.
humor
Ukázky

Proč je mámě všechno u ***!

249 Kč
199 Kč
Aspoň jsem to zkusil - 20%
(1x)

Rok v životě Michaela Třeštíka  Rezervovaný džentlmen a zároveň nepokojný dobrodruh Michael Třeštík, autor proslulých facebookových statusů, který dovede vytěžit stejně adrenalinu z nehody na motorce jako z překladu poezie, popisuje události a situace, které se mohly stát snad jedině jemu.

humor
Ukázky

Aspoň jsem to zkusil

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 331 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 34 > >>