Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
humor

Deníček moderního fotra 3 - 20%
Třetí díl oblíbeného Deníčku moderního fotra je zároveň dílem posledním. Autor bezostyšně přiznává, že o svém synovi Čeňkovi napsal vše, co se dalo, a další dítě ani knihu by pravděpodobně nepřežil. Čeňkovi už jsou tři, plínky zkušeně zaměnil za nočník.
humor
Ukázky

Deníček moderního fotra 3

179 Kč
143 Kč
Líný rodič - 20%
(3x)
Zaručený návod, jak být pohodovým rodičem. Jak na to se dozvíte v humorné a láskyplné knize Toma Hodgkinsona, líného rodiče tří dětí, která se stane nepostradatelnou součástí vaší domácnosti.
humor
Ukázky

Líný rodič

149 Kč
119 Kč
Ona a já aneb manželem snadno a rychle - 20%
(1x)
Úsměvné příhody mladého páru na startu společné cesty životem. V prvním díle (Ona, oni a já aneb Vychovatelem snadno a rychle) se hlavní hrdina v rámci své vychovatelské praxe setkává s půvabnou dívkou Sandrou. V díle druhém se rozhodne pojmout ji za manželku.
humor
Ukázky

Ona a já aneb manželem snadno a rychle

209 Kč
167 Kč
Příliš vysoká očekávání - 20%
Má je moje máma, která v listopadu 1989 vyráží s břichem do průvodu a věří, že z toho neporodí. Má je můj táta, až do porodu ramínek přesvědčený, že budu kluk. A mám je i já, když se těším, že porevoluční svět bude stejně all inclusive jako děloha mé matky.
humor
Ukázky

Příliš vysoká očekávání

209 Kč
167 Kč
Zřícenina na krku a jiné katastrofy - 20%
Etymoložka se zaměřením na blechy, prarodiče žijící ve třpytivé minulosti, hrabě s hlavou v oblacích, tři rozmazlené ratolesti a zámek, ve kterém je víc místností s břečťanem než s funkčním vytápěním.
humor
Ukázky

Zřícenina na krku a jiné katastrofy

382 Kč
306 Kč
Angličan v Česku aneb Czech Me Out - 20%
(2x)
Když přijede Čech do Velké Británie, má oči navrch hlavy a nestačí se divit. A co teprve, když přijede Angličan do České republiky. Alena Damijo popisuje ve svých laskavých fejetonech s vtipem a nadhledem veškerá úskalí, která na návštěvníky z britských ostrovů číhají poté, co vystoupí z letadla..
humor
Ukázky

Angličan v Česku aneb Czech Me Out

179 Kč
143 Kč
Žena filmového kritika - 20%
(2x)
Facebookové příspěvky Ženy filmového kritika, jejichž autorka za ně byla nominovaná na prestižní literární cenu Magnesia Litera (a přesto si přeje zůstat v anonymitě), jsou vtipným, ironickým i nekompromisně sebeironickým – a nezdráháme se napsat až allenovským – nahlédnutím do rodinného soužití…
humor
Ukázky

Žena filmového kritika

199 Kč
159 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek - 20%
(1x)
Báječné příhody doktora Proktora pobaví celou rodinu.
humor
Ukázky

Doktor Proktor a prdicí prášek

209 Kč
167 Kč
Z deníku dočaskářky - Ten pes je chuligán! - 20%
(3x)
Příběhy zachráněných psů ze spolku pro opuštěná a týraná zvířata Dočasky De De psané s notnou dávkou humoru pohledem jejich dočaskářky Olgy.
humor
Ukázky

Z deníku dočaskářky - Ten pes je chuligán!

195 Kč
156 Kč
Deník ukecaného bulíka - 20%
Haf, jmenuju se Bren a jsem pes. No pes… jsem bulík, úplně přesně anglický bulteriér. A protože jsem psíček ukecanej a mám ke všemu co říct, rozhodl jsem se, že se s vámi podělím nejen o své názory, pohled na svět, ale i o příhody z mého života.
humor
Ukázky

Deník ukecaného bulíka

180 Kč
144 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 331 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 34 > >>