Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
světová

Smrtící bílá - 20%
(9x)

Čtvrtý případ Cormorana Strika a Robin Ellacottové „Viděl jsem, jak zabili dítě.“ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva Cormorana Strika a prosí ho o vyšetření zločinu, jehož byl údajně svědkem v dětství.

světová
Ukázky

Smrtící bílá

389 Kč
311 Kč
Počátek - 20%
(17x)
Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
světová
Ukázky

Počátek

269 Kč
215 Kč
Drzý bastard - 20%
(3x)
V žádném případě jsem neměla v úmyslu propadnout tomu drzému bastardovi. Byl to někdo, kdo patřil do mých nejdivočejších fantazií, a ne na odpočívadlo kdesi uprostřed Nebrasky. Když se mi porouchalo auto, uzavřeli jsme společnou dohodu.
světová
Ukázky

Drzý bastard

199 Kč
159 Kč
Konec starých časů
V druhém díle trilogie Carmen Kornové sledujeme další osudy přítelkyň Henny, Käthe, Idy a Liny, narozených kolem roku 1900 v Hamburku. Nyní se nacházejí na prahu padesátky.
světová
Ukázky

Konec starých časů

318 Kč
Šesté dítě - 20%
(5x)

Případ Opičího vraha spěje k rozuzlení, které byste nikdy nečekali... Když do budovy chicagské policie vstoupí Anson Bishop, hlavní podezřelý v případu Opičího vraha, nastane chaos. Nikdo netuší, že se chystá podat svědectví, které postaví na hlavu dosavadní vyšetřování a změní život všech zúčastněných.

světová
Ukázky

Šesté dítě

339 Kč
271 Kč
Trochu jiná slečna Bridgertonová - 20%
(1x)
Poppy Bridgertonová je energická mladá dáma s jasnými názory a s dobrodružnou povahou. Z pohledu společnosti má věk na vdávání, a tak by si co nevidět měla najít nápadníka. Jenomže Poppy se rozhodne, že její nastávající musí mít stejné zájmy a podobně dobrodružnou povahu jako ona.
světová
Ukázky

Trochu jiná slečna Bridgertonová

199 Kč
159 Kč
Clayův most - 20%
(4x)
Hrdiny Zusakova nového románu je pět bratrů Dunbarových; Matthew, vypravěč knihy, je z nich nejstarší a nejrozumnější, Clay je nejcitlivější a jeho úloha ve vyprávěném příběhu nejdůležitější.
světová
Ukázky

Clayův most

248 Kč
198 Kč
Tma - 20%
(8x)
Televizní scenárista přijíždí na osamělou horskou chatu v pohoří Malá Fatra, kde si chce oddychnout od hektické práce a napětí v manželském vztahu, ale i vychutnat si poklidnou zimní atmosféru.
světová
Ukázky

Tma

169 Kč
135 Kč
Neutěšenci - 20%
(3x)
Do nejmenované evropské metropole, připomínající složený portrét Prahy a Vídně, přijíždí světově proslulý klavírní virtuóz. Od jeho vystoupení si místní občané slibují nejen nevšední hudební zážitek, ale hlavně duchovní obrodu upadající obce.
světová
Ukázky

Neutěšenci

278 Kč
222 Kč
Pád Gondolinu - 20%
(5x)
Příběh z dávnověku Tolkienova světa, pojedávající o Morgothově snaze zničit město Gondolin, jež vystavěli Noldor, elfové, kteří se vzepřeli bohům a opustili bájný Valinor.
světová
Ukázky

Pád Gondolinu

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>