Nejprodávanější tituly v roce 2020
sci-fi a fantasy

Hustej nářez - 11%
(1x)
Nové revidované vydání první dílu Bratrstva krve, kultovního debutu Františka Kotlety.
sci-fi a fantasy

Hustej nářez

242 Kč
215 Kč
Červený trpaslík 3. - Poslední člověk - 20%
(2x)
Další kniha věnovaná osudům posádky vesmírné těžařské lodi Červený trpaslík. David Lister tentokrát třímá v rukou osud celého lidstva.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Červený trpaslík 3. - Poslední člověk

98 Kč
78 Kč
Jantarové kukátko - 11%
(1x)
Ve třetím dílu fantasy trilogie musí Will najít Lyru, kterou její matka, drží omámenou v odlehlé jeskyni. Jejich společná cesta je pak vede do říše mrtvých, kde se setkávají se svými blízkými. Následně však oba čeká nejtěžší rozhodnutí ze všech.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Jantarové kukátko

448 Kč
398 Kč
Děti zmaru - 11%
Po zhroucení lidského impéria se Země odmlčela. Terraformační programy na různých planetách ve vesmíru ale pokračují, protože stále je naděje, že je přiletí osídlit kolonisté. Vědecký tým na planetě Nod pracuje ve dvou skupinách.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Děti zmaru

350 Kč
311 Kč
Královna ohně - 11%

Vélin Al Sorna musí pomoci vrátit Říši Královně. Po boji o holý život má královna Lyrna za úkol odrazit vpád volarské armády a znovu dobýt nezávislost Sjednoceného království.

sci-fi a fantasy

Královna ohně

386 Kč
343 Kč
Anansiho chlapci - 11%
Když otec Tlustého Charlieho něco pojmenuje, tak to sedí. Jako když dá Tlustému Charliemu jméno ‚Tlustý Charlie’. Dokonce ani teď, po dvaceti letech, se nemůže Charlie Nancy zbavit svého přídomku, jednoho z mnoha zahanbujících ‚darů’...
sci-fi a fantasy

Anansiho chlapci

350 Kč
311 Kč
Stráže! Stráže! - 11%
(3x)
8. díl ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.
sci-fi a fantasy

Stráže! Stráže!

223 Kč
198 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží - 11%
(6x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

448 Kč
398 Kč
Zlatý kompas - 11%
(1x)
Příběhy neobyčejné dívenky Lyry milují děti i dospělí po celém světě, podle prvního dílu byl natočen hollywoodský velkofilm.
sci-fi a fantasy

Zlatý kompas

358 Kč
318 Kč
Válkotvůrci - 11%
(2x)
V Římě navštívíte místo, kde se během pandemie sejdou dva zvláštní milenci, potkáte vojáky budoucnosti, muže za oponou, kteří rozpoutávají války ve prospěch lidstva, setkáte se s chlupatými mimozemšťany.
sci-fi a fantasy

Válkotvůrci

269 Kč
239 Kč
Padající Archanděl - 11%
Druhá polovina třiadvacátého století, dvě stě let po Apokalypse. Bornn, jediné velkoměsto v postapokalyptické Evropě, si zvyká na změnu mocenských poměrů.
sci-fi a fantasy

Padající Archanděl

268 Kč
238 Kč
Legie plamenů - 11%
Akcí nabitý druhý díl série Draconis Memoria — strhující epické fantasy plné magie, dobrodružství a lítého boje za zrod říše.
sci-fi a fantasy

Legie plamenů

404 Kč
359 Kč
Stroj nekonečna - 11%
Ve vzdálených končinách vesmíru a na samé hranici Řádu se komplikovaná hra blíží ke svému vyústění. Tajemná a nebezpečná Penny Royal má stále v patách pronásledovatele, do jejichž čela se dostává Brockle, psychopatická forenzní UI.
sci-fi a fantasy

Stroj nekonečna

359 Kč
319 Kč
Volba - Klíčový okamžik - 11%
(3x)
Kniha Volba je literárním debutem mladého českého autora Jakuba Trpiše. Prolínají se v ní prvky duchovní literatury, sci-fi, detektivky, psychologického i milostného románu. Poprvé vyšla v roce 2012. Příběh v sobě nese silné poselství.
sci-fi a fantasy

Volba - Klíčový okamžik

431 Kč
383 Kč
Bezhvězdné moře - 11%
Zachary Ezra Rawlins je naprosto obyčejný mladík, který vede poklidný studentský život ve vermontském univerzitním kampusu. Vše ale změní jediná návštěva knihovny, při které Zachary na zaprášené polici objeví zvláštní knihu.. ..
sci-fi a fantasy

Bezhvězdné moře

448 Kč
398 Kč
Případ alchymistovy dcery - 64%
Mary Jekyllová, po smrti rodičů osamělá a bez peněz, se začne zajímat o záhadnou minulost svého otce. Objeví stopu, která naznačuje, že Edward Hyde, otcův někdejší přítel a vrah, je možná stále nablízku.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Případ alchymistovy dcery

278 Kč
99 Kč
Xenos - 20%
(5x)
První kniha trilogie Eisenhorn z cyklu Warhammer 40000.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Xenos

149 Kč
119 Kč
Konec civilizace - 9%
(3x)
Neveselé podobenství o civilizaci, která se pokusila hrát si na Boha a přetvořit k obrazu svému nejen přírodu, ale i lidskou duši.
sci-fi a fantasy

Konec civilizace

314 Kč
287 Kč
Spojenci českých zemí - 11%
(1x)
České střemhlavé bombardéry na odvrácené straně světa V polovině 19. století svět postihla katastrofa. Celé části zemského povrchy byly vymazány, hladiny oceánů se zvedly. Zanikly celé státy, jiné vznikly.
sci-fi a fantasy

Spojenci českých zemí

421 Kč
374 Kč
Strážce duší - 11%
(1x)
Alice Wyndhamová celý život vídala podivné ptáky, pro všechny ostatní neviditelné… pak se ovšem od záhadného Crowleyho dozví, že je „aviaristka“ a jako taková vidí lelky, magické ptáky strážící lidské duše.
sci-fi a fantasy

Strážce duší

439 Kč
390 Kč
Zobrazuji 101 - 120 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 50 > >>