Nejprodávanější hudba v roce 2020
hudba

Master Of Reality (Deluxe)
(1x)
Reedice třetího alba kapely Black Sabbath z roku 1971.
hudba

Master Of Reality (Deluxe)

359 Kč
Půlpes
Půlpes obsahuje opět písničky. Jsou sice pravda tvrdší, možná punkovější, ale stále jde o písně. Skoro se zdá, že Jablkoň zůstane písňové tvorbě věrná už navěky. Také slovních typicky jablkoňovských hříček najdeme na albu víc než dost.
hudba

Půlpes

224 Kč
Rakioactive
Kapela Gothart přichází s kolekcí autorsky zpracovaných lidovek posbíraných napříč celým Balkánem. Poklidné vody worldmusic rozčeří bouře samplů, živelného zpěvu a nespoutaných rytmů. Gothart se pouští na průzkum v Čechách málo probádané oblasti crossoveru elektroniky s balkánskou hudbou.
hudba

Rakioactive

89 Kč
The Man Machine
The Man Machine je album německé electro skupiny Kraftwerk.
hudba

The Man Machine

1 007 Kč
Z Uher do Moravy & Na derflandském poli (2CD)
(1x)
Cimbálová muzika Stanislava Gabriela z Babic je skupinou hudebníků z Uherskohradišťska, kteří se hlásí k odkazu dolňáckých cimbálových muzik. Kapela reprezentuje region nejen na domácích scénách, ale i v zahraničí, kde moravská lidová hudba nachází a oslovuje nové posluchače.
hudba

Z Uher do Moravy & Na derflandském poli (2CD)

224 Kč
Aspoň jednu krásu světa
Debutová deska skupiny Gumbo v čele s výborným hráčem na foukací harmoniku a respektovaným hudebním publicistou Ondřejem Konrádem. Spolu s výtečnými instrumentalisty vytvořili ze směsice jazzu, rocku, blues, funky, folku i závanů šansonu jedinečný styl.
hudba

Aspoň jednu krásu světa

269 Kč
Energit/Piknik
Energit začínal v roce 1973 jako řízná hardrocková kapela, brzy se však transformoval v instrumentální jazzový kvintet. Energický rockový základ však nikdy neztratil. Dvojalbum je souhrnem tvorby z let 1973–1978, včetně devíti nikdy nevydaných skladeb ze začátků, kdy s Energitem zpívali Ivan Khunt a Vladimír Mišík.
hudba

Energit/Piknik

269 Kč
Láska jako oliva
Láska jako oliva je první akustická deska Ivana Hlase, díky absenci velké kapely působí velmi přirozeně, nenásilně a zároveň křehce. Vynikající texty mají přesah do skutečné poezie.
hudba

Láska jako oliva

269 Kč
Noc ozvěn
Živá nahrávka z brněnské Staré Pekárny, která přibližuje tvář legendární skupiny. Průřez tvorbou Majerovek, nahrávalo se na dvou koncertech. Live verze hitů včetně čtyř ještě nevydaných písní a jednoho irského tradicionálu.
hudba

Noc ozvěn

224 Kč
Tanec!
Když tanec, tak mazec! Ideální na provětrání sluchových, mozkových, srdečních a dalších závitů. Schodiště, to je cesta do netušených prostor a zákoutí, do temných sklepů a jasných výšin.
hudba

Tanec!

134 Kč
Zobrazuji 721 - 730 z 758 položek
<< < 1 .. 71 72 73 74 75 76 > >>