Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
rodina a dítě

Vztah matky a dcery - 20%
(1x)
Matka a dcera. Vztah pevnější než skála a zároveň často velice komplikovaný. Za celou lidskou historii se popsaly stohy papíru o Oidipovském či Elektřině komplexu a spoustě jiných, ale na matky a dcery se zdá se trošku pozapomnělo.
rodina a dítě
Ukázky

Vztah matky a dcery

157 Kč
126 Kč
Maminko, nekřič! - 20%
Sotva vás někdo dokáže rozčílit tak jako vaše vlastní dítě.
rodina a dítě
Ukázky

Maminko, nekřič!

254 Kč
203 Kč
Čo vieme a nevieme o poruchách učenia - 20%
Téma porúch učenia rezonuje u odborníkov už dlhšiu dobu, rodičia detí so špeciálnymi potrebami sa počas života svojich detí stávajú špecialistami v danej problematike a neraz suplujú medziodborovú spoluprácu.
rodina a dítě
Ukázky

Čo vieme a nevieme o poruchách učenia

199 Kč
159 Kč
Pedagogika - 20%
Tato publikace slouží k základní orientaci v pedagogice jako moderní vědě. Je koncipována jako učebnice základů pedagogiky a didaktiky s úvodem do sociální pedagogiky, pedagogického výzkumu a diagnostiky žáka.
rodina a dítě
Ukázky

Pedagogika

271 Kč
217 Kč
Máme dítě s ADHD - 20%
Publikace je zaměřena nejen na poznání, co hyperaktivita je, jak vzniká, jaké jsou její základní projevy a jak se tyto projevy mění v průběhu vývoje dítěte, ale zejména na praktické náměty a postupy, jak výchovně vést hyperaktivní děti.
rodina a dítě
Ukázky

Máme dítě s ADHD

305 Kč
244 Kč
Zábavná matematika pod polštář - 20%
(2x)
Chcete, aby vaše děti měly matematiku rády stejně jako své oblíbené pohádky? Zábavná matematika pod polštář, úžasná knížka plná vtipných příkladů a ilustrací, udělá z počítání společnou zábavnou kratochvíli namísto strašáka, který děti v noci budí.
rodina a dítě
Ukázky

Zábavná matematika pod polštář

127 Kč
102 Kč
Porod a budoucnost Homo sapiens - 20%
Tato kniha je o tom, proč vyslovovat otázky, které se týkají možné transformace Homo sapiens v souvislosti s tím, jak přicházíme na svět.
rodina a dítě
Ukázky

Porod a budoucnost Homo sapiens

150 Kč
120 Kč
Péče o dítě po rozvodu a její úskalí - 20%
Rozvádíte se a není vám nejlépe? Jistě si uvědomujete, že v této nelehké situaci jde především o vaše děti, jimž byste měli věnovat zvýšenou pozornost a něhu, nikoli na ně přenášet své starosti.
rodina a dítě
Ukázky

Péče o dítě po rozvodu a její úskalí

195 Kč
156 Kč
Dítě a rozvod rodičů - 20%
Rozvod nebo rozchod rodičů je pro dítě vždy náročnou životní situací. Je před ni postaveno a nezbývá mu nic jiného než se s tím smířit a tuto skutečnost přijmout. Mnohdy má však různá úskalí.
rodina a dítě
Ukázky

Dítě a rozvod rodičů

186 Kč
149 Kč
Dítě s mentálním postižením ve škole - 20%
Monografie se komplexně zabývá edukací dětí s mentálním postižením, individuálními zvláštnostmi těchto dětí a věnuje se rovněž diagnostice, poradenství a možnostem sociální integrace.
rodina a dítě
Ukázky

Dítě s mentálním postižením ve škole

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 247 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 25 > >>