Nejprodávanější knihy v roce 2020
fitness a cvičení

Pevná prsa za 30 dní - 11%
Mít pevná prsa za pouhý měsíc? Proč ne, je to možné! Tato kniha je ideální pro ty, kdo nemají čas chodit do tělocvičen a posiloven a hledají ucelený tréninkový program, který je provede jejich každodenním cvičením. Každý týden vám nabídne nové cviky, které jsou určené pro zpevnění a posílení svalů v rekordní době.
fitness a cvičení

Pevná prsa za 30 dní

179 Kč
159 Kč
70 cvičení pro zklidnění těla a mysli
V knížce najdete 70 jednoduchých tipů, rituálů a cvičení na ráno, dopoledne, odpoledne a večer, které můžete snadno začlenit do svého každodenního života. Pomohou vám zklidnit vaše tělo a mysl, stanete se díky nim spokojenějšími...
fitness a cvičení

70 cvičení pro zklidnění těla a mysli

89 Kč
Wellness
Kniha komplexně představuje obor a speciality ve wellness, uvádí znaky zdravé komunikace, etiky, zaměřuje se na využití prostředí ve wellness.
fitness a cvičení

Wellness

134 Kč
Fitjazz - 11%
(1x)
Fitjazz je moderní taneční směr pro všechny generace především žen – pro studentky, maminky i seniorky. Díky technice jazzového tance ovládnete tělo, díky cvikům kompenzačního bloku zpevníte svaly a zformujete postavu.
fitness a cvičení

Fitjazz

314 Kč
279 Kč
Hormonální jóga - 11%
Hormonální přeladění v období přechodu může být u ženy doprovázeno nejen tělesnými změnami, ale může ji zavést doslova na horskou dráhu pocitů.
fitness a cvičení

Hormonální jóga

412 Kč
366 Kč
Aštánga-Vinjása Jóga - 11%
V pokračování knihy Aštánga-Vinjása jóga: Podrobný průvodce základní sestavou najdete detailní a vícevrstvé informace o druhé sestavě tohoto rozšířeného systému jógy.
fitness a cvičení

Aštánga-Vinjása Jóga

358 Kč
318 Kč
Sport a jóga - 11%
Kniha Sport a jóga obsahuje podrobný rozpis cvičení na jedenadvacet týdnů s ilustračními fotografiemi jednotlivých ásán. Každému zájemci snadný a v praxi vyzkoušený návod k dosažení dokonalého souladu.
fitness a cvičení

Sport a jóga

224 Kč
199 Kč
Výživa pro maximální sportovní výkon - 11%
Každého člověka vyznávajícího aktivní životní styl často trápí otázka kdy a co jíst.
fitness a cvičení

Výživa pro maximální sportovní výkon

287 Kč
255 Kč
Vnitřní úsměv - 6%
Meditace vnitřního úsměvu je postup, který soustředí radost a vděčnost do vnitřních orgánů a rozpouští tak tělesné a duševní napětí, které může vyvolávat nemoci.
fitness a cvičení

Vnitřní úsměv

296 Kč
278 Kč
Bikram Jóga - Jóga pro zdraví - 11%
Cesta k dokonalé fyzické kondici, pevnému zdraví a duševní vyrovnanosti Je na čase odložit ostych a výmluvy: Bikram Čoudhuri, jeden z nejvýznamnějších žijících představitelů hathajógy, vám ukáže osvědčenou cestu ke zdraví a kondici.
fitness a cvičení

Bikram Jóga - Jóga pro zdraví

349 Kč
310 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 90 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>