Nejprodávanější tituly v roce 2020
medicína

SARS - 20%
Publikace představuje v naší literatuře první ucelené a velmi kvalitní literární zpracování průběhu pandemie 21. století a zároveň podává důležité informace o nutnosti pečlivé surveillance v období post-epidemickém nejen ve světě, ale i v ČR.
medicína
Ukázky

SARS

137 Kč
110 Kč
Základní praktická cvičení z farmaceutické technologie - 20%
Praktická cvičení jsou důležitou součástí výuky oboru farmaceutické technologie, v nichž posluchači farmaceutické fakulty získávají základní znalosti a dovednosti v přípravě lékových forem.
medicína
Ukázky

Základní praktická cvičení z farmaceutické technologie

120 Kč
96 Kč
Aspergerův syndrom - 20%
Navenek vypadají stejně jako všichni ostatní, ale jejich nitro skličuje neschopnost porozumět okolnímu, pro ně komplikovanému a nevyzpytatelnému světu plnému nepředvídatelných emocí, reakcí a potřeb ostatních lidí.
medicína
Ukázky

Aspergerův syndrom

110 Kč
88 Kč
Váš mozek se dokáže změnit - 20%

Nejnovější vědecké objevy o plasticitě mozku popsané na osobních příbězích uzdravených.  Pozoruhodná kniha, která na sebe strhává pozornost na celém světě již několik let. Neuvěřitelné příběhy zázračných uzdravení lidí s poškozením mozku, nejnovější objevy na poli neuroplasticity mozku a jeho schopnosti "přemapování".

medicína
Ukázky

Váš mozek se dokáže změnit

249 Kč
199 Kč
Všichni hrajeme divadlo - 11%
Jedná se o Goffmanovo klasické dílo na pomezí sociologie a psychologie, v němž autor téměř beletristickým způsobem popisuje základní myšlenky své dramaturgické sociologie (či dramaturgické sociální psychologie).
medicína

Všichni hrajeme divadlo

404 Kč
359 Kč
Základy histologie - 20%
Základy histologie vznikly jako upravený a doplněný překlad autorovy starší anglické předlohy Outlines of Histology, opakovaně vydávané pro potřeby zahraničních studentů.
medicína
Ukázky

Základy histologie

110 Kč
88 Kč
Základy zobrazovacích metod - 20%
Publikace plzeňských autorů stručně a přehledně nabízí základní poznatky o současných zobrazovacích metodách v medicíně. Kniha je koncipována jako učební didakticky přehledný text, tabulky, schémata s více než třemi sty obrázků.
medicína
Ukázky

Základy zobrazovacích metod

230 Kč
184 Kč
Neuvěřitelné dějiny lékařství - 11%
Věděli jste, že první lékaři byli původně lazebníci? Historie medicíny v komiksu.
medicína

Neuvěřitelné dějiny lékařství

359 Kč
319 Kč
Jídlo a proměna - 50%
(1x)
Na jídlo a potraviny dnes projikujeme myšlenky, které už nemají nic společného s nutným zajištěním základních životních potřeb. Nenaplněné emoční či sexuální potřeby uspokojujeme jídlem, které je vždy po ruce.
medicína
Ukázky

Jídlo a proměna

198 Kč
99 Kč
Vnitřní lékařství v kostce - 11%
Potřebujete si zopakovat internu? V knize najdete právě to, co potřebujete, tedy vše nejdůležitější z interny.
medicína

Vnitřní lékařství v kostce

629 Kč
559 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 919 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 92 > >>