Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
romány

Sekaná s malinama - 20%
Mladá, šťastná a bezstarostná Alice píše erotické romány, zatímco na stárnoucí učitelku češtiny Hedviku dopadají s přibývajícím věkem všechny možné problémy a starosti s manželem, trpícím demencí.
romány
Ukázky

Sekaná s malinama

189 Kč
151 Kč
Poslední Vánoce v Paříži - 20%

Dopisy plné humoru, lásky a naděje V srpnu 1914 Anglie vstoupila do války. Tom a Will dobrovolně narukovali. Willova sestra Evie a její kamarádka Alice stejně jako ostatní předpokládaly, že válka nemůže trvat dlouho.

romány
Ukázky

Poslední Vánoce v Paříži

249 Kč
199 Kč
Báječná léta pod psa - 20%
Moderní klasika z pera populárního spisovatele baví čtenáře už pětadvacet let, neztratila však nic ze svého půvabu. Vieweghova typická ironie, kousavý humor a trpký, ale zároveň chápavý pohled na lidské touhy se uplatňují v dnes už notoricky známém příběhu o dospívání citlivého Kvida.
romány
Ukázky

Báječná léta pod psa

229 Kč
183 Kč
Dva v srdci - 20%
Lydia a Freddie. Freddie a Lydia. Jsou spolu víc než deset let a ona je přesvědčená, že jejich lásku nemůže nic zničit. Brzy ale zjistí, jak moc se plete…
romány
Ukázky

Dva v srdci

331 Kč
265 Kč
Kouzelný ostrov - 20%
(1x)
Lottie a Rose si na nástěnce v mateřské škole všimnou nabídky pronájmu chaty na malém ostrově v Maine.
romány
Ukázky

Kouzelný ostrov

254 Kč
203 Kč
Strom splněných přání - 20%
(1x)
Jane se podařilo prorazit jako investigativní novinářka. Její přítel Simon se ale nedokázal smířit s tím, že je úspěšná a práci se věnuje víc než jemu.
romány
Ukázky

Strom splněných přání

254 Kč
203 Kč
Cesta na sever - 20%
(1x)
Když Anna přijde o práci, rozhodne se vyrazit s dcerami Chloé a Lily na výlet do Skandinávie.
romány
Ukázky

Cesta na sever

254 Kč
203 Kč
Dubnová čarodějka - 20%

Neuvěřitelný osud němé, ochrnuté dívky, román o hloubce ducha a síle imaginace. Příběh z pera přední představitelky švédského magického realismu.

romány
Ukázky

Dubnová čarodějka

254 Kč
203 Kč
Kniha ztracených přátel - 20%
Bývalá otrokyně Hannie Gossettová má velký sen – ráda by se znovu setkala se svou matkou a sourozenci, kteří byli za americké občanské války rozprodáni po celém Jihu. Zbyla jí pouze malá farma a nyní hrozí, že přijde i o tu, pokud se ovšem nevydá na nebezpečnou pouť za ztracenými dokumenty.
romány
Ukázky

Kniha ztracených přátel

279 Kč
223 Kč
Nová životní kapitola Amy B. - 20%
Amy Bylerová je upracovaná, nedoceněná a (skoro) svobodná matka. Když se však objeví její (skoro) bývalý manžel, pronásledovaný pocitem viny, a nabídne se, že se o děti na nějaký čas postará, Amy váhá. Malá přestávka by jí prospěla, ale dokáže být bez dětí? A co si počnou děti bez ní? Zvládne se o ně jejich otec postarat? Nakonec se nechá přesvědčit a vyrazí z pensylvánského venkova na knihovnickou konferenci do města, které nikdy nespí. Do New Yorku.
romány
Ukázky

Nová životní kapitola Amy B.

305 Kč
244 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 122 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 13 > >>