Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
romány

Ráj a peklo
(1x)
Román nejčtenějšího současného islandského spisovatele Jóna Kalmana Stefánssona je lakonickým popisem života rybářské obce nacházející se ve fjordu poblíž severního pólu. První díl trilogie (2.díl Smutek andělů).
romány
Ukázky

Ráj a peklo

120 Kč
Krok do jiného času
Výbor z nejlepších povídek oblíbené autorky Barbary Erskinové.
romány
Ukázky

Krok do jiného času

279 Kč
Jane Eyrová
Děj románu významné anglické spisovatelky je zasazen do kopcovité yorkshirské krajiny se slatinami a vřesovišti a odehrává se v době viktoriánské.
romány
Ukázky

Jane Eyrová

279 Kč
Nevěsta ze zámoří - 30%
(1x)
První světová válka vzala Julii nejen manžela a malého syna, ale i domov a chuť do života. Uchýlí se do domu své provdané sestry, ale dobře cítí, že je na obtíž. Z ciziny se na krátkou dobu vrací Juliin strýc a nabízí neteři zajištěnou budoucnost...
romány
Ukázky

Nevěsta ze zámoří

179 Kč
125 Kč
Černobíle
(1x)
S předsudky v mysli bojuje snad každý z nás, a tak i na první pohled nevinný, bezvýznamný incident může mít dalekosáhlé následky. Emin pohled na svět je ovlivněný temným stínem, který ji nutí reagovat zcela iracionálně.
romány
Ukázky

Černobíle

199 Kč
Stříbrná zátoka
Lisa McCullenová se nikdy nedokázala odpoutat od minulosti. Ale nedotčené pláže a uzavřená komunita obyvatel australského přímořského městečka jí nabízí svobodu a bezpečí, po nichž tolik touží – když už ne pro sebe, tak pro svou desetiletou dcerku Hannah.
romány
Ukázky

Stříbrná zátoka

269 Kč
Úkryt před světlem
V současnosti, do níž podivně zasahují stopy dějů dávno minulých, se odehrává dramatický příběh z pobřežního městečka v panství Essex. V 17. století tu fanatický kněz Hopkins pořádal hony na čarodějnice. Jednou z jeho četných obětí se stala bylinářka Líza.
romány
Ukázky

Úkryt před světlem

249 Kč
Všechny malé zázraky
Strhující příběh o hledání a (ne)nalézání, o lidských předsudcích, přátelství a první lásce. Theodora Finche fascinuje smrt. Neustále přemýšlí nad způsoby, jak by se mohl zabít. Ale pokaždé ho něco – bez ohledu na to, jak je to zdánlivě bezvýznamné – nakonec zastaví.
romány
Ukázky

Všechny malé zázraky

209 Kč
Na ostří nože
Román Na ostří nože je vyzrálou ukázkou Maughamova umění. Je to příběh mladého Američana Larryho Darrella, který se jako letec dobrovolně účastnil první světové války.
romány
Ukázky

Na ostří nože

239 Kč
Psí slib
Všichni psi jednou přijdou do nebe. Nejinak je tomu i s Baileym, který se zde po několika prožitých životech plných dobrodružství setkává s milovaným páníčkem Ethanem.
romány
Ukázky

Psí slib

209 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 125 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 13 > >>