Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
dobrodružné

Boj o první místo - 20%
Třináctiletého Petra čeká poslední ročník základní školy. Jenže po prázdninách tam vládnou nové pořádky. Nepsaným vůdcem třídy se stal zákeřný frajírek Ruda, který své obdivovatele využívá, aby utlačoval slabší kluky. Petr je snad jediný, kdo odhalil Rudovu falešnou tvář a zlou povahu.
dobrodružné
Ukázky

Boj o první místo

249 Kč
199 Kč
Divočarka: Dcera krve - 20%

Úchvatné pokračování magické fantasy prodané do více než 17 zemí světa Některá zvířata jsou nebezpečná. Můžou tě i zabít!“ varuje maminka Kláru. Ta ovšem nepřestává věřit v dobré srdce každého tvora.

dobrodružné
Ukázky

Divočarka: Dcera krve

189 Kč
151 Kč
Dům na Hrabivém vrchu - 20%
Všechno to začalo tajemnými vzkazy napsanými v prachu, které sourozenci Hedy a Spencer začali nacházet na rámech obrazů. Je možné, že by je mohly přivést k rozluštění staré rodinné záhady, které zatím nikdo nepřišel na kloub? Dědeček o zmizení babičky, ke kterému došlo během jeho kouzelnického vystoupení, moc nemluví.
dobrodružné
Ukázky

Dům na Hrabivém vrchu

209 Kč
167 Kč
Kočičí válečníci: Nové proroctví (2) - Východ měsíce - 20%
Ostrodráp a jeho společníci jsou právě v polovině své strastiplné výpravy. Loučí se s Půlnocí a vydávají se na cestu zpět do lesa, aby svým klanům vyřídili, jak se mohou zachránit před zkázou. Jenže ve skalách na ně číhá smrtící nebezpečí…
dobrodružné
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví (2) - Východ měsíce

189 Kč
151 Kč
Příběh magie - 20%
(1x)

Prožij struhující dobrodružství se známými i novými hrdiny ze Země příběhů. První díl série. Čtrnáctiletá Brystal Vždyzelená se narodila na špatném místě. V Jižním království je totiž magie trestná, a navíc tam ženy nesmí číst.

dobrodružné
Ukázky

Příběh magie

249 Kč
199 Kč
Tajemná Řásnovka - 20%
Věčné hádky rodičů jsou pro čestného, citlivého Jindru Sochora k nevydržení, a tak uteče z domova. Objeví přitom tajemnou čtvrť Řásnovka a partu hochů. Společné se pustí do hledání klubovny a založí Stráž Řásnovky.
dobrodružné
Ukázky

Tajemná Řásnovka

279 Kč
223 Kč
Alea - dívka moře: Síla přílivu - 20%

Setká se Alea konečně se svojí matkou? Čtvrté pokračování příběhu o Alee, dívce moře. Posádka Alfa cru prchá před krutým doktorem Orionem. Alea zná jeho děsivé tajemství a ví, že ji nenechá jen tak jít.

dobrodružné
Ukázky

Alea - dívka moře: Síla přílivu

249 Kč
199 Kč
Čaj s kapkou jedu - 20%

Dívčí detektivní klub řeší druhý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie! Daisy Wellsová a Hazel Wongová tráví prázdniny u Daisyiny rodiny a těší se na narozeninovou oslavu, kterou pro svoji dceru přichystala její okouzlující matka.

dobrodružné
Ukázky

Čaj s kapkou jedu

249 Kč
199 Kč
Hotel Poslední naděje - 20%
Seth pracuje jako pomocná síla v kuchyni odlehlého hotelu Poslední naděje, který vlastní nepříjemní manželé Bunnovi. Sethovou jedinou spřízněnou duší na tomto místě je jeho kočka Černostínka.
dobrodružné
Ukázky

Hotel Poslední naděje

209 Kč
167 Kč
Protivníci - 20%
(1x)

Pokračování superhrdinské trilogie Renegáti od oblíbené autorky. Ve městě Gatlon City pokračuje nesmiřitelný boj mezi Renegáty a Anarchisty. Nejenže disponují výjimečnými schopnostmi, ale podařilo se jim vyvinout nebezpečnou tajnou zbraň a hrozí, že svět, který doposud znali, spěje k zániku. V turbulentní politické situaci i Nova a Adrian začínají silně zpochybňovat vlastní ideje i city a hranice mezi dobrem a zlem se pomalu stírá.

dobrodružné
Ukázky

Protivníci

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 170 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 17 > >>