Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
dobrodružné

Země příběhů - Na vlnách fantazie - 20%

Boj s Maskovaným mužem vrcholí. Páté pokračování úspěšné série ze světa pohádek Maskovaný muž spojil síly s největšími padouchy a zajal všechny královské rodiny Země příběhů. Hodlá je zničit a stát se jediným vládcem.

dobrodružné
Ukázky

Země příběhů - Na vlnách fantazie

249 Kč
199 Kč
Země příběhů - Za hranice království - 20%
Pohádkami to jen začalo! Maskovaný muž prchá a Rada víl nevěří, že by pro Zemi příběhů mohl představovat vážné nebezpečí. Alex a Connor se proto opět musí spolehnout sami na sebe a na své nejlepší přátele: Mášenku, Jacka, Červenou Karkulku a Matku Husu.
dobrodružné
Ukázky

Země příběhů - Za hranice království

249 Kč
199 Kč
Psí hrdina - 20%
Přečtěte si příběh o tom, jak se z neduživého štěňátka stane psí hrdina! Lovecká fenka Asta přivede na svět pět štěňat. Jedno z nich, Arpy, se narodí s vykloubenou nožkou. Co se psem, který nechodí? Arpy se nevzdává a všechny hodně překvapí.
dobrodružné
Ukázky

Psí hrdina

161 Kč
129 Kč
Agentura Pendergast – Kníže temnot - 20%
(1x)

Držte si klobouky! Agentura Pendergast jde do akce, jakou New York ještě nezažil. Na úpatí sochy Svobody je ukryto sídlo jedné velmi tajné organizace. Její agenti mají zásadní úkol: mezi davy přistěhovalců, kteří připlouvají do New Yorku, odhalit upíry a vlkodlaky a zamezit tomu, aby konali své špinavé skutky.

dobrodružné
Ukázky

Agentura Pendergast – Kníže temnot

189 Kč
151 Kč
Elena: Na falešné stopě - 20%
Elena se svou nejlepší kamarádkou Melike při jedné ze společných vyjížděk zachrání srnku, která byla zraněna neznámou šelmou. Od lesníka se dozvídají, že podobných útoků na zvěř bylo v poslední době zaznamenáno více.
dobrodružné
Ukázky

Elena: Na falešné stopě

209 Kč
167 Kč
Hvězdný prach: Kouzlo měsíční záře - 20%
Lucka má prázdniny, ale žádnou kamarádku, se kterou by se dalo něco podnikat. Potom se ale přistěhují noví sousedi a rázem se všechno změní. Lucka zjistí, že se narodila s tajnými vlohami ducha hvězdného prachu. Takoví lidé umějí létat a mají magické schopnosti, ale také důležité poslání – chránit přírodu a pečovat o ni. A tak se Lucka každý večer vydává vstříc nečekaným dobrodružstvím...
dobrodružné
Ukázky

Hvězdný prach: Kouzlo měsíční záře

189 Kč
151 Kč
Kitty a první noční dobrodružství - 20%
Ve dne holčička, v noci kočka! Kitty se těší, že bude superhrdinkou a stejně jako maminka bude s pomocí kočičích superschopností po nocích pomáhat lidem i zvířátkům.
dobrodružné
Ukázky

Kitty a první noční dobrodružství

169 Kč
135 Kč
Magická knihovna - 20%
Lucka se nudí, nudí, nudí…!!! Dokud neobjeví tajné dveře do knihovny knihoven. Tato magická knihovna obsahuje všechny znalosti celého vesmíru a všech jeho světů.
dobrodružné
Ukázky

Magická knihovna

195 Kč
156 Kč
Mágové z Agarveny – Prokletá pevnost - 20%

Klasická fantasy plná magie, hrdinských skutků i zákeřných úskoků. Pohár trpělivosti královny Deily přetekl. Krutí a mocní mágové z pevnosti Staxon čím dál víc ohrožují své okolí a nastal čas je zarazit. Do svých služeb proto povolá věrného čaroděje Kenrika, zloděje, rváče a karbaníka Dreka, a léčitelku Nomi.

dobrodružné
Ukázky

Mágové z Agarveny – Prokletá pevnost

189 Kč
151 Kč
Můj kamarád dinosaurus - 20%
Co se stane, když se Matějovi vylíhne z vajíčka skutečný dinosaurus.
dobrodružné
Ukázky

Můj kamarád dinosaurus

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 170 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 17 > >>