Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
příběhy ze života

Heartland: Cesta domů - 20%

Začátek skvělé série, která se stala předlohou slavnému televiznímu seriálu. Koňská farma Heartland, ukrytá v kopcích Virginie, je jedinečným místem, kde se hojí jizvy minulosti a týraní a vystrašení koně se zde učí znovu důvěřovat lidem.

příběhy ze života
Ukázky

Heartland: Cesta domů

189 Kč
151 Kč
Kolik pater má strom - 20%

Projděte s veverčákem celým stromem a poznejte, kdo v něm bydlí. Napadlo vás někdy, že strom je vlastně vysoký dům? V každém patře někdo bydlí, a kolik obyvatel strom má, tolik příběhů se tam odehrává. Poznejte spolu s veverčákem jeho sousedy a pomozte mu najít oříšky, které si schoval tak šikovně, že neví, kde teď jsou.

příběhy ze života
Ukázky

Kolik pater má strom

209 Kč
167 Kč
Malostranská psí zima - 20%
(1x)
Jmenuji se Fanča a jsem stará, moudrá psice mopsice. Jsme tři holky, dvě mopsí a jedna kočičí – perská kočka, a všechny žijeme s Naší ve starém domě u řeky, kde se říká „na náplavce“, blízko ještě staršího mostu. Všeho, co se děje kolem nás, si bedlivě všímám a zapisuji si to za svoje černá ouška.
příběhy ze života
Ukázky

Malostranská psí zima

199 Kč
159 Kč
Na velrybě - 20%
Pohádková sbírka Na velrybě vychází v češtině podruhé - přesně po třiceti letech. Ve Švýcarsku, kde její autor Petr Chudožilov žije, byla zařazena na Čestnou listinu IBBY.
příběhy ze života
Ukázky

Na velrybě

209 Kč
167 Kč
O Medovém království - 20%
Tahle knížka vás, moji milí mladí čtenáři, zavede do říše hmyzu, tak podobné světu lidí, že je to až neuvěřitelné.
příběhy ze života
Ukázky

O Medovém království

79 Kč
63 Kč
Psí průšviháři –  Uštěkaný  jezevčík - 20%
Charlie si vždycky přál svého vlastního pejska a Král je přesně ten pes, jakého si vysnil: hravý a věrný. Jeho velká oddanost však přináší i nemalé komplikace. Žárlí totiž na každého, kdo se k jeho páníčkovi přiblíží. Odhání Charlieho bratry, jiná zvířata i lidi.
příběhy ze života
Ukázky

Psí průšviháři – Uštěkaný jezevčík

149 Kč
119 Kč
Srdce na prodej - 20%

Co všechno je schopná raněná dívka obětovat, aby mohla zapomenout?  Kateřině je osmnáct let a víc jak půlku svého života se pokouší vyrovnat s traumatickým zážitkem z dětství. Nešťastnou shodou náhod tehdy zavinila tragickou smrt své maličké sestřenice a celých deset let o tom mlčí.

příběhy ze života
Ukázky

Srdce na prodej

189 Kč
151 Kč
Ztraceni ve vlnách - 20%
(1x)
Měl to být výlet, na který nikdy nezapomenou. Nikoho ovšem nenapadlo, že nastane taková katastrofa. Zámořská loď, na které se plavili, začala hořet a potápět se.
příběhy ze života
Ukázky

Ztraceni ve vlnách

149 Kč
119 Kč
Bára krotí Ameriku - 20%
Báře je třináct a to jí stačí. Další problémy nepotřebuje. Jenže má samozřejmě rodinu a ta je pěkně praštěná. Sotva ji Bára trochu zkrotí, přijde září a nastane škola!
příběhy ze života
Ukázky

Bára krotí Ameriku

209 Kč
167 Kč
Důl plný mobů - 20%

Tři kamarádi se nedopatřením ocitnou přímo v Minecraftu. Dokáží trosečníci přežít ve virtuálním světě? Simon, Michael a Lily jsou stále uvězněni v minecraftovém světě, ale s novými přáteli a lepšími znalostmi svého úhlavního nepřítele – Pána Chaosu, se dostávají čím dál tím blíže vysněné cestě domů.

příběhy ze života
Ukázky

Důl plný mobů

119 Kč
95 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 111 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 12 > >>