Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
příběhy ze života

Veronika a srdíčka pod lavicí - 20%
(1x)

Mezi srdíčky, kočkami a růžovou Veronika miluje kočky, srdíčka, růžovou a nejšťastnější je, když je mezi kamarádkami, a když se na ni Marek nenápadně usměje... Verča má štěstí i na rodinu, jenomže jejího supertátu si kolem prstu omotává Alice, což je něco mezi modelkou a přízrakem z hororu s nebezpečně zákeřným chováním.

příběhy ze života
Ukázky

Veronika a srdíčka pod lavicí

179 Kč
143 Kč
Žeberův odkaz - 20%
Jedenáctiletý Edwin zmizel! Jeho kamarádům Anežce, Viky, Ptáčkovi a Klárce je jasné, že to nějak souvisí s profesorem Žeberou a zápisníkem, který by v nepovolaných rukou proměnil šumavské hvozdy v kamennou poušť.
příběhy ze života
Ukázky

Žeberův odkaz

199 Kč
159 Kč
Břetislav a Jitka - 20%
Útěk nekonečným lesem před hrůzu nahánějícím chlapíkem, ze kterého lezou červi, končí podvrtnutým kotníkem.
příběhy ze života
Ukázky

Břetislav a Jitka

169 Kč
135 Kč
Podzim, na který nezapomenu - 20%
Wren a Grayson mají hodně společného: minulost, které se chtějí zbavit, a budoucnost, pro kterou chtějí žít. Jak dopadne jejich osudové setkání? 
příběhy ze života
Ukázky

Podzim, na který nezapomenu

199 Kč
159 Kč
Poušť, všude poušť - 20%
(1x)
Známá šestice ve věku deseti až šestnácti let – Mariana, Jonáš, Tim, Hardy a dvojčata Alfa a Beta – se s doprovodem několika dospělých vydává na dobrodružnou cestu do tuniské pouště. Sahara se jim zpočátku ukazuje ve své exotické kráse, ale plánovaný malý výlet terénními auty do nitra pustiny se brzy mění v boj o život. Uchrání se Gang odvážných před sálajícími slunečními paprsky? Budou mít dostatek vody? Nesmete všechny nebezpečná písečná bouře? A neukrývá se v písku pod jejich nohama nějaká další hrozba? Čtvrtý příběh série GO! Vyšlo již Ztraceni ve vlnách, Nevinná lavina, Ve spárech džungle.
příběhy ze života
Ukázky

Poušť, všude poušť

179 Kč
143 Kč
Zápisky z Rosewoodu - Princezna v utajení - 20%

Vstupte do vzrušujícího světa večírků, politiky a zlých princezen Která holka by se nechtěla stát alespoň na chvíli princeznou? Lottie Pumpkinová o takovém životě snila už mnohokrát. Když se náhodou v internátní škole Rosewood Hall seznámí s Ellií Wolfovou, opravdovou princeznou, zdá se, že splnit si sen nebude až tolik složité.

příběhy ze života
Ukázky

Zápisky z Rosewoodu - Princezna v utajení

249 Kč
199 Kč
Knoflíková válka - 20%
Příběh o nesmiřitelné válce Loverňáků a Velraňáků, dvou klukovských part ze sousedních vesnic, které se zarputile nenávidí a bojují proti sobě všemi možnými způsoby.
příběhy ze života
Ukázky

Knoflíková válka

249 Kč
199 Kč
Čokoládové dortíky pro všechny! - 20%
Klárka bude mít za pár dní narozeniny! Moc se těší na svoji oslavu v Čarokrásném knihkupectví, kterou chystá společně s kocourem Gustafem a mluvícím zrcadlem panem Králem. Jenže majitelka knihkupectví, paní Sovová, musí zničehonic odcestovat!
příběhy ze života
Ukázky

Čokoládové dortíky pro všechny!

159 Kč
127 Kč
Divoký čtyřlístek - 20%
Zmatek nad zmatek v Čarokrásném knihkupectví! Kocour Gustaf onemocněl, knihy vyvádějí jako šílené a do obchůdku má dorazit kontrola! Paní Sovová je zoufalá: Jestli se čtyřlístek divokých knih nenaučí slušnému chování, bude muset knihkupectví zavřít.
příběhy ze života
Ukázky

Divoký čtyřlístek

159 Kč
127 Kč
Hanko, zachraň štěně! - 20%
Hance je třináct a psy si raději vždycky držela od těla. Jenže pokud chce zapůsobit na Patrika, který chodí pomáhat do psího útulku, bude muset svůj strach překonat. A tak sebere veškerou odvahu a přihlásí se také jako dobrovolnice.
příběhy ze života
Ukázky

Hanko, zachraň štěně!

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 111 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 12 > >>