Nejprodávanější tituly v roce 2020
ostatní

Rodinné album (limitovaná edice) - 11%
Emocemi nabitá autorská nahrávka Rodinné album od Jakuba Čermáka / Cermaque představuje tohoto charismatického písničkáře v dospělejší podobě, nejen hudebně, ale i textově.
ostatní

Rodinné album (limitovaná edice)

269 Kč
239 Kč
Winna - 11%
Duu Tara Fuki se podařilo albem Winna připravit nevšední hudební zážitek. Winna je tichá a sametová jako noc a mocná a dravá jako jarní tok. Dvě ženy, dvě violoncella, dva hlasy. Výjimečně krásná hudba, silná a průzračná.
ostatní

Winna

269 Kč
239 Kč
2013 REMIXED (2CD) - 11%
Dvacet skladeb nabízí nečekaný pohled na ženskou vokální skupinu a jejich skladby. Různorodé verze od ambientních poloh přes dub či breakbeat až po verze, které ctí originál anebo ukazují Yellow Sisters v slušivém elektronickém převleku.
ostatní

2013 REMIXED (2CD)

269 Kč
239 Kč
Ej, ženy, ženy, poradteže mi - 11%
Melodie z moravsko-slovenského pomezí, především z Horňácka a Kopanic, ozvláštňuje hudebně zdařilé aranžmá Petra Pavlince a Miroslava Kolacii, muzikantsky precizní provedení souboru Musica Folklorica a citlivý, emotivní projev zpěvačky Veroniky Malatincové.
ostatní

Ej, ženy, ženy, poradteže mi

224 Kč
199 Kč
Live Pavol Hammel (2CD) - 11%
(1x)
Nové koncertní dvojalbum Pavola Hammela, průřez tvorbou originálního umělce. Jedinečný záznam z koncertu ve Velkém sále Slovenského rozhlasu.
ostatní

Live Pavol Hammel (2CD)

359 Kč
319 Kč
Platinum - 11%
Průřez tvorbou slavné slovenské punkrockové skupiny Horkýže Slíže. Platinum přináší kompletní přehled všech hitů, které kdy Horkýžáci natočili.
ostatní

Platinum

386 Kč
343 Kč
Zpívání z Horňácka & bonus CD (2CD) - 11%
(1x)
Album zprostředkovává podobu a atmosféru přirozeného lidového muzicírování, tak jak byla obvyklá na Horňácku i v některých dalších regionech ještě v první polovině tohoto století.
ostatní

Zpívání z Horňácka & bonus CD (2CD)

224 Kč
199 Kč
Roztoky - 11%
Můžete tančit i poslouchat. Kapela Schodiště odjakživa kombinovala protiklady – veselé písně s neveselými texty a Roztoky jsou černé album plné barev. Svěží vítr a větší zapojení nástrojů pro kapelu tak charakteristických –klarinet, akordeon, saxofon.
ostatní

Roztoky

269 Kč
239 Kč
Spal bych, spal bych, žena mi nedá - 11%
Na nahrávce můžete slyšet moravské a slovenské lidové písně s obsahem více či méně erotickým, protkané humorem, možná někdy až tragikomickým. Vše zpracováno s citem a nadhledem.
ostatní

Spal bych, spal bych, žena mi nedá

269 Kč
239 Kč
Bezobav - 11%
(1x)
Lidová hudba v současné době a bez zbytečného křížení s jinými žánry? Že to jde, a mimořádně kvalitně, bez násilného roubování rockových či dalších trendů, dokazují moravští Bezobratři prolnutím moderního a tradičního přístupu k odkazům lidové hudby. Druhá řadová deska kapely je naplněna především písněmi z moravsko-slovenského pomezí s lidovými baladickými texty.
ostatní

Bezobav

224 Kč
199 Kč
Domasa - 11%
Domasa, je sedmé album, kapely Traband a navazuje na poetický výraz předchozího alba Přítel člověka. Patrný velký rozdíl je v hudební složce alba. Traband nyní přidává plyn a je opět rockově zařinčí.
ostatní

Domasa

269 Kč
239 Kč
Počúvajte, co vám povím - 11%
(1x)
Skvělé folklórní album písní z Horňácka a přilehlých regionů, zpracované hudebním seskupením Musica Folklorica a jejím hostem, Horňáckou cimbálovou muzikou Martina Hrbáče.
ostatní

Počúvajte, co vám povím

269 Kč
239 Kč
Sens - 11%
Album Sens dámského violoncellového dua Tara Fuki potvrzuje výjimečné postavení této kapely na poli alternativní scény. Duo tvoří zpívající violoncellistky Andrea Konstankiewicz-Nazir a Dorota Barová. Sens obsahuje deset autorských skladeb, všechny písně, jak je u Tara Fuki zvykem, jsou v polštině.
ostatní

Sens

269 Kč
239 Kč
Beňa & Ptaszek v kriminále - 11%
Většinu zde interpretovaných skladeb složili černí hudebníci z amerického jihu přímo ve vězení, na nucených pracích nebo při otrocké práci na bavlníkových plantážích. Nahrávka obsahuje jako bonus i závěrečný jam Beni a Ptaszka s vězeňskou kapelou Work Therapy z věznice Mírov v České republice.
ostatní

Beňa & Ptaszek v kriminále

224 Kč
199 Kč
Chcete rokenrooool??!! - 11%
Dvoudiskové DVD mapující její pětadvacetiletou kariéru kapely Schodiště.
ostatní

Chcete rokenrooool??!!

179 Kč
159 Kč
Master Of Reality (Deluxe) - 11%
(1x)
Reedice třetího alba kapely Black Sabbath z roku 1971.
ostatní

Master Of Reality (Deluxe)

359 Kč
319 Kč
Půlpes - 11%
Půlpes obsahuje opět písničky. Jsou sice pravda tvrdší, možná punkovější, ale stále jde o písně. Skoro se zdá, že Jablkoň zůstane písňové tvorbě věrná už navěky. Také slovních typicky jablkoňovských hříček najdeme na albu víc než dost.
ostatní

Půlpes

224 Kč
199 Kč
Z Uher do Moravy & Na derflandském poli (2CD) - 11%
(1x)
Cimbálová muzika Stanislava Gabriela z Babic je skupinou hudebníků z Uherskohradišťska, kteří se hlásí k odkazu dolňáckých cimbálových muzik. Kapela reprezentuje region nejen na domácích scénách, ale i v zahraničí, kde moravská lidová hudba nachází a oslovuje nové posluchače.
ostatní

Z Uher do Moravy & Na derflandském poli (2CD)

224 Kč
199 Kč
Půjdu, kam chci - 11%
Sestřih z koncertů na DVD má 16 plus 6 bonusových skladeb a 1 videoklip na píseň Blondýnka. A také unikátní půlhodinový dokumentární film o Radůze, který stejně jako záznam koncertu natočila dokumentaristka a režisérka Olga Špátová.
ostatní

Půjdu, kam chci

269 Kč
239 Kč
V tichosti - 11%
Na albu V tichosti nechybí nic z toho, co by od Prouzy čekali pamětníci. Syrový kytarový zvuk, podzimní sychravá nálada severní Moravy, výborné písničky, kvalitní texty, minimum hostů a maximální soustředění na atmosféru.
ostatní

V tichosti

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 141 - 160 z 175 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>