Nejprodávanější tituly v roce 2020
osobní rozvoj

Praktická psychologie pro manažery a personalisty - 20%
Nejste si jisti, zda jsou psychotesty, které vaše firma používá, dostatečně vypovídající? Lámete si hlavu s tím, jak efektivně rozvíjet lidi ve firmě a jak se vyhnout zbytečným chybám?
osobní rozvoj
Ukázky

Praktická psychologie pro manažery a personalisty

159 Kč
127 Kč
Psýché - 11%
Kniha podává netradiční úvod do základů a záhad lidské psychiky. V tomto smyslu přináší u nás dosud nepublikované poznatky a je tedy nejen velmi informativní, ale i podnětná.
osobní rozvoj

Psýché

450 Kč
400 Kč
Rozvíjej svou sílu přání - 11%
Po dobu jednoho roku se můžete s Pierrem Franckhem věnovat svým přáním a posilovat jejich energii, a přitáhnout si tak do všech oblastí života lásku, štěstí a hojnost.
osobní rozvoj

Rozvíjej svou sílu přání

251 Kč
223 Kč
Sedíš ve správném vlaku - 11%
(1x)
Tato kniha přináší porozumění tomu, že se nacházíte přesně tam, kde máte být, a že jste tím, kým jste měli být, alespoň pro tuto chvíli. Přestanou vás trápit pochybnosti o sobě, svých vlastnostech a o tom, zda vše nemohlo proběhnout nebo být jinak.
osobní rozvoj

Sedíš ve správném vlaku

225 Kč
200 Kč
Thajská buddhistická dieta - 20%
(1x)
Kniha je praktickým manuálem moderního buddhistického životního stylu, vycházejícího z 8 let autorova života v Thajsku. Témata zahrnují nejen dietní doporučení, ale také návody k meditaci, zdravé fyzické aktivitě a pozitivnímu přístupu k životu.
osobní rozvoj
Ukázky

Thajská buddhistická dieta

89 Kč
71 Kč
To nejdůležitější z osobního rozvoje - 20%
Určete si tři nejdůležitější činnosti, které můžete vykonávat denně, aby vás přiblížily k vašim cílům.
osobní rozvoj
Ukázky

To nejdůležitější z osobního rozvoje

299 Kč
239 Kč
Více než 100 cvičení pro zklidnění a prožívání přítomnosti - 20%
V této malé přehledné knize vám přinášíme více než 100 cvičení s tipy, návrhy a technikami, které vám pomohou se lépe soustředit na svůj život a srovnat si myšlenky. Na rozdíl od ostatních knih na podobné téma je tato kniha velmi praktická.
osobní rozvoj
Ukázky

Více než 100 cvičení pro zklidnění a prožívání přítomnosti

169 Kč
135 Kč
Život není náhoda
Autor bestselleru To nejdůležitější v životě probírá ve své další knize 15 klíčových témat, která mají obohatit život tak, aby byl žit vědomě a naplněně. Život pro něj není dán náhodou, ale volbou.
osobní rozvoj

Život není náhoda

89 Kč
Agátina cesta k dokonalé postavě
Chceš být TOU holkou? Ale držet hloupé diety, u kterých padáš vyčerpáním se ti moc nechce? Neláká tě trávit celý den v posilovně? Pak je tahle knížka přesně pro tebe!
osobní rozvoj

Agátina cesta k dokonalé postavě

53 Kč
Efektivní učení - 11%
Ve škole se jen velice málo prostoru věnuje tomu, jak se skutečně učit. Místo schopnosti aktivně samostatně poznávat a popisovat svět se těžiště výuky stále orientuje na znalosti a dovednosti odborného charakteru.
osobní rozvoj

Efektivní učení

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>