Nejprodávanější Kniha v roce 2020

Adventní pohádky
Prožijte s vašimi dětmi kouzelný předvánoční čas a zpříjemněte si čekání na Ježíška společným čtením. S pohádkovým adventním kalendářem tu Vánoce budou coby dup!

Adventní pohádky

269 Kč
Béowulf
(1x)
Nejstarší z velkých básnických skladeb anglické literatury vznikla patrně na přelomu osmého a devátého století v anglosaské Anglii (jejíž dějiny se tradičně rámují lety 449–1066) a dochovala se v jediném rukopisu z doby kolem roku 1000.

Béowulf

719 Kč
Brzy
(1x)
Když mi nacisté vzali rodiče, byl jsem vyděšený. Když zabili mou kamarádku, byl jsem vzteky bez sebe. Když jsem se přidal k partyzánům, abych jim pomohl porazit nacisty, naplnila mě naděje. Brzy, říkal jsem, budeme v bezpečí. Mýlil jsem se. ...
Ukázky

Brzy

223 Kč
Fotbaláci. Záhada jestřábího oka
Čtvrtý díl oblíbené série fotbalových detektivek.
Ukázky

Fotbaláci. Záhada jestřábího oka

359 Kč
Kniha o staré Praze
Poutavé, většinou málo známé příběhy z dějin Prahy, které nenajdeme v učebnicích dějepisu, ačkoliv jsou součástí historie, výpovědí o své době, o jejích zvycích a mravech, o společenské atmosféře.
Ukázky

Kniha o staré Praze

359 Kč
Modrý diamant
V tomto napínavém románu od úspěšného spisovatele Anthonyho Horowitze je literární legenda James Bond zpátky na vzestupu v padesátých letech minulého století. Píše se rok 1957 a James Bond (agent 007) jen tak tak přežil souboj s Auricem Goldfingerem.
Ukázky

Modrý diamant

268 Kč
V Caracasu bude nejspíš stále tma
(2x)
Napínavý, komorní příběh začíná pohřbem matky, s níž hlavní hrdinka Adelaida prožila celý život a ke které ji pojila silná citová vazba.

V Caracasu bude nejspíš stále tma

251 Kč
Vyznání na hraně času a věčnosti
První díl pamětí česko-římského teologa, katolického kněze a pedagoga Karla Skalického vypravuje o době jeho dětství a dospívaní v jižních Čechách a v Praze.

Vyznání na hraně času a věčnosti

259 Kč
Z Etiopie a odjinud
(1x)

Odjinud: Z Etiopie, Sardinie, Moravy, Bruselu.

Co tyto čtyři destinace mají společného? Zjištění, že lidé jsou všude na světě v podstatě stejní. Záleží jim na stejných věcech. Lpějí na své zemi, na své kultuře. Především však žijí ve světě, jehož dějiny a příběhy jsou propojeny... Dnes ještě mnohem více než v minulosti.

Z Etiopie a odjinud

134 Kč
Základní texty východních náboženství 1. : Hinduismus
První část čtyřsvazkového díla zahrnuje některé hymny a písně z véd, výňatky z komentářů bráhman, výběr z upanišad, vybrané partie ze šáster, Bhagavadgítu, několik dalších kratších textů z Mahábháraty a ukázky z purán.

Základní texty východních náboženství 1. : Hinduismus

224 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>