Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
česká

Sí, vole! - 20%

Nebloudíme, necháváme se vést... Vydejte se na dobrodružnou cestu s Vandráky Vagamundos! Mozaika cestovních deníků tří Vandráků, kteří jezdí na motorkách po Střední Americe, točí o tom dokument a plní si sen.

česká
Ukázky

Sí, vole!

279 Kč
223 Kč
Sloni žijí do sta let - 20%
Vyplujte na zámořskou cestu do exotické Srí Lanky a do vzpomínek cestovatele Miroslava Zikmunda, který vám chce vyprávět o zelených čajových plantážích, divokém oceánu, nezapomenutelných výhledech z nevyzpytatelných hor...
česká
Ukázky

Sloni žijí do sta let

219 Kč
175 Kč
Taková normální rodinka - 20%
(1x)
Navzdory názvu nejsou Hanákovi až tak normální. Babička píše detektivky, které nikdo nikdy nevydal, její dcera Cilka neustále zpívá, manžel Oldřich se nevěnuje ničemu jinému než svým želvičkám a myšičkám.
česká
Ukázky

Taková normální rodinka

189 Kč
151 Kč
Útěky – Lída Baarová - 20%
Čtenářsky vděčné vzpomínky talentované, obdivované, ale i nenáviděné české herečky, která se proslavila nejen svou krásou a filmovými rolemi, ale i vztahem s nacistickým ministrem propagandy Josephem Goebbelsem.
česká
Ukázky

Útěky – Lída Baarová

239 Kč
191 Kč
Uzly a pomeranče - 20%
(2x)
Nespoutaná příroda, divocí koně a nezapomenutelný příběh první lásky… Po smrti své maminky nachází Darek útočiště v nespoutané horské krajině, v blízkosti koní. Jako by byli v něčem pravdivější než lidé, jako by jim lépe rozuměl.
česká
Ukázky

Uzly a pomeranče

199 Kč
159 Kč
Václav Malý: rozhovory - 20%
Václav Malý se většině z nás propojuje s rokem 1989, s jeho první otevřenou modlitbou na rozlehlé Letenské pláni a s naprosto nekompromisními postoji v době totality. Jenže v poslední době jako by o něm bylo slyšet méně.
česká
Ukázky

Václav Malý: rozhovory

189 Kč
151 Kč
Vůně posečené trávy - 20%
Již šesté vydání sbírky fejetonů oblíbené herečky Ivanky Deváté neztrácí na aktuálnosti ani půvabu. Nadčasové příběhy vykreslují nostalgii válečných a poválečných let, a přitom nepostrádají pořádnou porci laskavého humoru.
česká
Ukázky

Vůně posečené trávy

209 Kč
167 Kč
Za svobodu - 20%
Román o československých legiích ve Francii. Děsivá cesta mladého sochaře Petra Michalce světovou válkou, po kolena v krvi, po pás v bahně zákopové války ve Francii, s neustále se vracející neodbytnou vzpomínkou na jedno osudové setkání.
česká
Ukázky

Za svobodu

238 Kč
190 Kč
Život a jiné nesrovnalosti - 20%
(1x)

Kniha o údivu nad nevšedností všedního života… Krátké texty mapují autorčin běžný život od půvabných projevů ženské marnivosti přes prožitky z cestování, sportování, čtení, zaujetí vlastní prací redaktorky a překladatelky až po výchovu dětí a hlubší zamyšlení o paradoxech života. Její tichý a nenápadný humor zůstane dlouho v podvědomí čtenáře. Svět Michaely Škultéty je světem, ve kterém čtenář rád pobude, a do své reality se pak vrátí osvěžen a pln úsměvně zdrženlivého optimismu. M. Třeštík

česká
Ukázky

Život a jiné nesrovnalosti

189 Kč
151 Kč
Báječná léta pod psa - 20%
Moderní klasika z pera populárního spisovatele baví čtenáře už pětadvacet let, neztratila však nic ze svého půvabu. Vieweghova typická ironie, kousavý humor a trpký, ale zároveň chápavý pohled na lidské touhy se uplatňují v dnes už notoricky známém příběhu o dospívání citlivého Kvida.
česká
Ukázky

Báječná léta pod psa

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>