Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
česká

Prahu rdousí strach - 30%
Dva detektivní příběhy známého českého autora. V prvním se setkáváme s novoměstským rychtářem Jakubem Protivou z Protivce, který pátrá po tajemném vrahovi mladých žen.
česká
Ukázky

Prahu rdousí strach

199 Kč
139 Kč
Příliš divoká zem 3
Třetí díl šílené military post – apo akční jízdy. Česká Republika 2019 Už několikátým rokem sužuje zemi občanská válka. V těchto neklidných časech se sejdou: Americký superžoldák, patra debilů a jedna sexuálně frustrovaná nymfomanka.
česká
Ukázky

Příliš divoká zem 3

99 Kč
Smrt vilného cizince - 30%
Desátý příběh soukromého detektiva Berky je inspirovaný skutečným případem vraždy italského turisty. Za Berkou přichází italský podnikatel doprovázený známým brněnským advokátem....
česká
Ukázky

Smrt vilného cizince

169 Kč
118 Kč
Trýznivé město
Románová trilogie, která je ústředním beletristickým dílem české autorky, která obdržela za titul Točité věty ocenění Magnesia Litera 2016.
česká
Ukázky

Trýznivé město

248 Kč
Víkend v Londýně
(1x)
Petr sedí holým zadkem v heřmánkovém čaji a sní o divokém sexu. Marek plánuje sebevraždu. Adam chce svatbu a možná i dítě.
česká
Ukázky

Víkend v Londýně

199 Kč
A bylo jitro
(1x)
Hrdinou této mimořádné knihy je arabský novinář, který vystudoval izraelské školy. Píše hebrejsky a pracuje jako reportér pro izraelské noviny. Jeho národnost mu umožňuje přístup do arabského prostředí a on pro své noviny přináší pravidelné reportáže
česká
Ukázky

A bylo jitro

179 Kč
Černí baroni aneb válčili jsme za Čepičky
Další vydání známého a oblíbeného díla z pera renomovaného autora a osvědčeného vypravěče Miloslava Švandrlíka vychází opět se všemi původními ilustracemi, které na míru této knize nakreslil Jiří Winter – Neprakta.
česká
Ukázky

Černí baroni aneb válčili jsme za Čepičky

159 Kč
Příliš divoká zem 2
Obleva začíná přesně tam, kde Zimní válka skončila. Čáslavské komando je rozprášené, Anderson dorazil i s posilami a démonická Zmije se představuje v plné síle. Každý účastník téhle občanské války podniká vlastní cestu za svým osobním cílem.
česká
Ukázky

Příliš divoká zem 2

99 Kč
Půlnoční vrah - 30%
V poklidném městečku řádí masový vrah s perverzními choutkami. Místní jsou zděšení o to víc, že vrahem musí být jeden z nich. Ale kdo? Výbušný starosta, bodrý psychiatr, sympatická zubařka, uťápnutá zahradnice, slavný šéfkuchař....
česká
Ukázky

Půlnoční vrah

169 Kč
118 Kč
Za Alpami
(6x)
Mathias s Marií jsou úspěšní němečtí lékaři, šťastní manželé. K tělu si pouštějí pouze to, co chtějí. Z Evropy bez hranic těží pouze výhody; pokud si usmyslí, dokáží mezi sebou a okolím postavit nepropustné bariéry, mají na to prostředky.
česká
Ukázky

Za Alpami

199 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>