Nejprodávanější knihy v roce 2020

Projekt Gilgameš
(2x)
Projekt Gilgameš se s nadsázkou, nikoli však nevážně, dotýká smyslu vyprávění příběhů, lidského života i odvěké touhy po nesmrtelnosti. Žánr sci-fi se tu protíná s historickým, bájným vyprávěním.

Projekt Gilgameš

242 Kč
Malíř pomíjivého světa
(2x)
Román jednoho z nejuznávanějších současných britských spisovatelů se vrací do Japonska těsně po druhé světové válce.
Ukázky

Malíř pomíjivého světa

232 Kč
Můj první pracovní sešit - Spojování
Zábavný úvod do používání tužky, velký a praktický průvodce a základ pro budoucí psaní číslic a písmen – to je sešit Spojování, základní kámen metody Kumon.

Můj první pracovní sešit - Spojování

161 Kč
Rok ve školce
(1x)
Rok ve školce obsahuje dvanáct bohatě ilustrovaných dvoustran, které dětem ukazují, co všechno se dá v průběhu roku – od září do letních prázdnin – zažít ve školce.
Ukázky

Rok ve školce

332 Kč
Budování citového pouta
(1x)
Přelomová kniha pro jakéhokoli rodiče nebo kohokoli jiného, kdo chce lépe porozumět sobě sama, svým vztahům a životu.

Budování citového pouta

359 Kč
Můj Bataclan
Fred Dewilde je pseudonym padesátiletého francouzského grafika, jednoho z těch, co přežili teroristický útok na pařížský klub Bataclan v listopadu 2015.
Ukázky

Můj Bataclan

178 Kč
Potom
(1x)
Morris Gleitzman líčí v druhém svazku pětidílné řady život v okupovaném Polsku z dětsky naivní perspektivy malého hrdiny, což činí jeho vyprávění ještě silnější.
Ukázky

Potom

223 Kč
Poutník časem chaosu
(5x)
Stojíme na prahu velké proměny. Neklid zažíváme všude kolem sebe. Co nám ta proměna přinese a kdy přijde, se můžeme jen domnívat. Je dobré si ale uvědomit, že podobné předěly zažívali lidé tisíce let před námi. Ne vždycky musí znamenat katastrofu.

Poutník časem chaosu

359 Kč
Vyšetřovatel
(5x)
Fascinující příběh člověka, který se ocitl takříkajíc na místě činu, když jako jediný český vyšetřovatel z pověření Mezinárodního tribunálu pracoval v 90.

Vyšetřovatel

359 Kč
Prak
(5x)
Napínavý debut Michala Vrby je dech beroucím čtením plným zvratů a nečekaných odhalení, a zároveň znepokojujícím svědectvím o tom, jak doba ohýbá lidské charaktery a jak složité je vyrovnat se s vlastním svědomím a zůstat morálně čistý.

Prak

232 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>