Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
ekonomie

Moderní marketingová komunikace - 20%
Publikace se komplexně věnuje problematice marketingové komunikace včetně nových trendů. Obsahuje případové studie a barevnou obrazovou přílohu. Je určena jak pracovníkům komunikačních agentur, firemního marketingu a PR, tak studentům VŠ.
ekonomie
Ukázky

Moderní marketingová komunikace

356 Kč
285 Kč
Personální činnosti a metody personální práce - 20%
Publikace je určena všem, kteří se zabývají řízením a rozvojem lidí v organizaci, zejména studentům andragogiky a personálního řízení, managementu a psychologie, personalistům a manažerům.
ekonomie
Ukázky

Personální činnosti a metody personální práce

271 Kč
217 Kč
Žena a muž v marketingové komunikaci - 20%
Kniha ukazuje, jak rozdílně je možno pohlížet na dualitu vztahu žena a muž ve světě marketingové komunikace.
ekonomie
Ukázky

Žena a muž v marketingové komunikaci

69 Kč
55 Kč
Evropská integrace a Česká republika - 20%
Na trhu ojedinělá publikace přináší aktuální a otevřený pohled na důležité oblasti týkající se evropské integrace a naší země. Publikace se věnuje významným a zajímavým otázkám spojeným s integrací, vysvětluje a odkrývá leckdy komplikované vztahy.
ekonomie
Ukázky

Evropská integrace a Česká republika

161 Kč
129 Kč
Podniková informatika - 20%
Každý uživatel informatiky - ať už manažer, obchodník či účetní - by se měl dobře orientovat v možnostech, omezeních a vazbách informačních a komunikačních technologií a jejich aplikací, které se využívají v podnikovém řízení.
ekonomie
Ukázky

Podniková informatika

501 Kč
401 Kč
Rukověť začínajícího prodejce - 20%
Jste začínajícím obchodníkem, prodejcem či obchodním zástupcem? Chcete se vyvarovat zbytečných chyb a být co nejúspěšnější? Pak se pro vás tato knížka stane neocenitelným pomocníkem plným rad a zkušeností od těch nejúspěšnějších kolegů.
ekonomie
Ukázky

Rukověť začínajícího prodejce

157 Kč
126 Kč
Diagnostické metody v personalistice - 20%
Na trhu ojedinělá publikace se věnuje diagnostice osobnostních a sociálních předpokladů zaměstnanců s ohledem na jejich stávající či budoucí pracovní pozici.
ekonomie
Ukázky

Diagnostické metody v personalistice

229 Kč
183 Kč
XML technologie - 20%
Ojedinělá publikace, která aktuálně reaguje na rychlý vývoj problematiky v posledních letech, komplexně seznamuje s XML technologiemi se zvláštním zřetelem na XML databáze.
ekonomie
Ukázky

XML technologie

271 Kč
217 Kč
Inteligentní investor - 20%
(5x)
V knize nejvýznamnějšího investičního poradce 20. století se dozvíte od nejzasvěcenějšího „guru investování“, jak se jako investor, makléř nebo investiční poradce vyhnout závažným chybám a jaké dlouhodobě úspěšné strategie při investování uplatnit.
ekonomie
Ukázky

Inteligentní investor

637 Kč
510 Kč
Odložená daň z příjmů - 20%
Vysvětluje metodiku, jak odložit daň z příjmů, která vyplývá z přechodných rozdílů mezi účetními náklady a náklady uznávanými jako výdaje na dosažení, zajištění a udržení příjmů.
ekonomie
Ukázky

Odložená daň z příjmů

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 137 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 > >>