Nejprodávanější hudba - leden 2021

The Velvet Underground & Nico
(1x)
Reedice alba The Velvet Underground & Nico z roku 1967.

The Velvet Underground & Nico

800 Kč
Vzduchoprázdniny
Jemná, hravá a poetická, taková je tvorba Karla Plíhala – podpořená famózním kytarovým uměním. Valčíky, blues, latinskoamerické rytmy, swing i typické náladovky, hrané nezaměnitelnými zvětšenými a zmenšenými durovými akordy.

Vzduchoprázdniny

269 Kč
Dítkám + 4 pohádky
CD Dítkám je plné legračních písniček. Jsou to veselé skladby o mouchách, molech, o sokolovi, o škole, o malé holčičce Lú, která zkouší lítat, o tom jak prší a mnoho dalších...

Dítkám + 4 pohádky

179 Kč
Godula
(1x)
Na Godule najdete široké žánrové rozpětí od folku přes world music až k folk-metalu, vše s akcentem na tradiční moravskou hudbu. Vybalancovat toto žánrové jiskření je specialitou Tomáše Kočka.

Godula

179 Kč
Live At The Paramount
Jedná se o koncert ze seattleského Paramount Theatre z roku 1991. Koncert vyšel jako součást Super deluxe edice i samostatně na DVD a Blue-ray k dvacetiletému výročí alba „Nevermind”. Natočené záběry jsou jedinými z archivu kapely.

Live At The Paramount

881 Kč
Meditace 1
Meditace uvolní vnitřní napětí nasbírané během života. Zaposlouchejte se do slov doprovázených hudbou, jež vás povedou do vlastního nitra, kde budete moci následně pracovat sami na sobě.

Meditace 1

213 Kč
Žalmy III. Pozvedám své oči k horám
Oboroh se vrátil ke svým kořenům a nahrál ve studiu Indies v Brně třetí album zhudebněných žalmů v doslovném znění podle Českého ekumenického překladu bible.

Žalmy III. Pozvedám své oči k horám

269 Kč
Ballades de Prague
(1x)
Legendární „pařížské“ Mertovo album vychází ke 40. výročí svého vydání.

Ballades de Prague

213 Kč
The Party
CD nahrávka obsahuje 12 DJ Javasem kontinuálně namixovaných tracků od několika světově uznávaných producentů elektronické taneční muziky. Jedinečný hudební zážitek zpěvu Ivy Bittové kombinovaný se skvělou atmosférou rozjetých nočních mejdanů.

The Party

179 Kč
Ska z Česka
Dlouho a netrpělivě očekávaná debutová deska předního domácího ska souboru.

Ska z Česka

212 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 136 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 > >>