Nejprodávanější hudba - leden 2021

You Should Know
Debutové studiové album natočila Emma Drobná ve spolupráci s produkčním týmem Creative Music House (např. Tina, Richard Müller, Debbi, Misha). Nechybějí na něm samozřejmě hity Smile a Words, které letos výrazně zasáhly do rozhlasových hitparád.

You Should Know

323 Kč
A kdybych už měl umřít
V dlouhé řadě básníků, zhudebněných a interpretovaných Vladimírem Veitem, nemůže chybět ani Václav Hrabě, který neodmyslitelně patří k Praze šedesátých let.

A kdybych už měl umřít

225 Kč
Divé husy
Houslistka a zpěvačka Jitka Šuranská našla vynikající spoluhráče, mandolinistu Martina Krajíčka a kontrabasistu Mariana Friedla, a společně natočili album, které ukazuje, jak silné jsou písničky a odkazy moravského folklóru v současnosti.

Divé husy

269 Kč
Staročeské vánoce
Vánoční písně z 18. a 19. století v současné úpravě pro cello, příčnou i zobcovou flétnu, klavír a zpěv, doplněné přednesem starých vánočních textů.

Staročeské vánoce

249 Kč
Vánoce ve Zlaté Praze
Nejsvátečnější vánoční repertoár v dokonalé podobě!

Vánoce ve Zlaté Praze

267 Kč
Wish You Were Here
Reedice devátého legendárního alba kapely Pink Floyd - Wish You Were Here.

Wish You Were Here

584 Kč
Z pekla šťastie
Album vznikal v priebehu jedného roka v dvoch štúdiách na Slovensku a v Čechách. "Jednu polovicu som nahrával v štúdiu vo Viničnom pri Bratislave a druhú v Prahe - striedavo podľa nálady pesničiek a s rôznymi hudobníkmi.

Z pekla šťastie

359 Kč
Black Sabbath
(1x)
Reedice prvního alba kapely Black Sabbath z roku 1970.

Black Sabbath

647 Kč
Sabotage
Reedice šestého alba kapely Black Sabbath z roku 1975.

Sabotage

647 Kč
The Best of Tara Fuki
Tara Fuki předkládají po pěti řadových albech (Piosenki do snu, Kapka, Auris, Sens, Winna) výběr těch nejlepších skladeb. Na albu jsou zastoupena všechna alba téměř rovným dílem a zachycují postupný vývoj tohoto ojedinělého hudebního úkazu.

The Best of Tara Fuki

539 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 136 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 14 > >>