Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2021
ženy

Hrdinky - Příběhy významných českých žen - 11%
(1x)
Byly odvážné. Mnohdy předběhly dobu. Šly si za svým a někdy za odvahu zaplatily cenu nejvyšší. Ale svým příběhem inspirovaly tisíce a miliony dalších žen, které dnes díky nim mohou žít svobodně a podle svých představ.
ženy
Ukázky

Hrdinky - Příběhy významných českých žen

359 Kč
319 Kč
Mezi světy - 11%
(1x)
Pravidelně ji slýcháte z rozhlasu, její hlas je s vámi už desítky let, v autě na cestách, v kanceláři nebo třeba i ráno v koupelně. Do toho si občas odskočí na moderování v televizi nebo natáčí svá extrémní interview.
ženy

Mezi světy

476 Kč
423 Kč
Můj příběh - 11%
(4x)
Michelle Obamová se díky svému životu naplněnému smyslem a úspěchy stala jednou z nejikoničtějších a nejpodmanivějších žen naší éry.
ženy
Ukázky

Můj příběh

358 Kč
318 Kč
Svobodná v Evropě - 11%
Vzpomínky přední české novinářky Lídy Rakušanové představují otevřenou a nic nepředstírající výpověď o osobním i pracovním životě člověka, v jehož osudu se podobně jako u celé generace vrstevníků odrážely a tak či onak jej formovaly dramatické ...
ženy

Svobodná v Evropě

311 Kč
276 Kč
Čáslavská - 11%
(1x)
První komiksové zpracování příběhu výjimečné ženy Věry Čáslavské zavede čtenáře do hlavního města Mexika i do léčebny v Bohnicích, na mistrovství světa i do vyšetřoven Státní bezpečnosti.
ženy
Ukázky

Čáslavská

403 Kč
358 Kč
Doba temna - 11%
(2x)

Zpráva o těžkostech triviální reality od populární komičky.

Skončíš v nenáviděné práci v ofisu, začneš chápat, že podobnou přítrž by si zasloužilo i tvé manželství, konečně se odvážíš vnímat sama sebe a své potřeby a bum!

ženy

Doba temna

269 Kč
239 Kč
Ach, ty Češky! - 38%

Významný polský novinář a znalec českého prostředí pojednává ve své nejnovější publikaci Ach, ty Češky o osmi ženách z české historie a současnosti. Na půdorysu osudů těchto slavných osobností nám ozřejmuje širší dobové souvislosti.

ženy
Ukázky

Ach, ty Češky!

239 Kč
148 Kč
Být sama sebou - 11%
(1x)

Poznat svou hodnotu, najít vlastní cestu. Autobiografie Veroniky Vieweghové.

Člověk může snadno ztratit kontakt s vlastní podstatou, a pokud žije se slavným partnerem, platí to dvojnásob.

ženy

Být sama sebou

314 Kč
279 Kč
Věra Nováková – monografie - 6%
Dílo Věry Novákové (narozena 1928 v Praze) patří k nejosobitějším projevům realismu v českém umění druhé poloviny dvacátého století.
ženy

Věra Nováková – monografie

678 Kč
638 Kč
Máme na vybranou - 11%
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
ženy

Máme na vybranou

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 52 položek
1 2 3 .. 6 > >>