Nejprodávanější tituly - leden 2021
ekonomie

Diagnostické metody v personalistice - 20%
Na trhu ojedinělá publikace se věnuje diagnostice osobnostních a sociálních předpokladů zaměstnanců s ohledem na jejich stávající či budoucí pracovní pozici.
ekonomie
Ukázky

Diagnostické metody v personalistice

229 Kč
183 Kč
XML technologie - 20%
Ojedinělá publikace, která aktuálně reaguje na rychlý vývoj problematiky v posledních letech, komplexně seznamuje s XML technologiemi se zvláštním zřetelem na XML databáze.
ekonomie
Ukázky

XML technologie

271 Kč
217 Kč
Odložená daň z příjmů - 20%
Vysvětluje metodiku, jak odložit daň z příjmů, která vyplývá z přechodných rozdílů mezi účetními náklady a náklady uznávanými jako výdaje na dosažení, zajištění a udržení příjmů.
ekonomie
Ukázky

Odložená daň z příjmů

135 Kč
108 Kč
Podnikové procesy - 20%
V druhém vydání knihy naleznete nové obrázky převedené do notace BPMN, která se v mezidobí stala dominantním standardem pro modelování podnikových procesů.
ekonomie
Ukázky

Podnikové procesy

319 Kč
255 Kč
Řízení výroby a nákupu - 20%
V knize zkušených odborníků se dozvíte, že pro odstranění manažerských problémů, zvýšení efektivnosti firmy a zajištění konkurenceschopnosti je nezbytné propojení řízení výroby, nákupu a marketingu a přijetí marketingové koncepce podnikání.
ekonomie
Ukázky

Řízení výroby a nákupu

492 Kč
394 Kč
Firemní strategie pro praxi - 20%
Ať už jste manažer nebo majitel malé či střední firmy, nahraďte konečně pouhý dlouhodobý plán své firmy skutečnou podnikatelskou strategií, která vám pomůže úspěšně a dlouhodobě působit na trhu a zvítězit nad konkurencí.
ekonomie
Ukázky

Firemní strategie pro praxi

246 Kč
197 Kč
Obchodování na komoditních trzích - 20%
Druhé, podstatně rozšířené vydání této jedinečné publikace, první svého druhu u nás, přináší celou řadu nových rad a tipů v oblasti technické analýzy a psychologie obchodování. Dozvíte se například, jak správně obchodovat s trendem, co jsou to pivoty...
ekonomie
Ukázky

Obchodování na komoditních trzích

319 Kč
255 Kč
Řízení jakosti a ochrana spotřebitele - 20%
Druhé, aktualizované vydání praktické publikace nabízí nejnovější poznatky z oblasti jakosti, řízení jakosti a ochrany spotřebitele. Kniha obsahuje přehled nejdůležitější legislativy jakosti a přístupů zabezpečování jakosti ve smyslu norem ISO 9000.
ekonomie
Ukázky

Řízení jakosti a ochrana spotřebitele

246 Kč
197 Kč
Základy strategického řízení a rozhodování - 20%
Manažeři, podnikatelé a studenti vysokých škol získají díky knize solidní základ manažerských poznatků v oblasti strategického řízení, rozhodování a obchodní politiky firem.
ekonomie
Ukázky

Základy strategického řízení a rozhodování

280 Kč
224 Kč
Dílo národů - 11%
Dílo národů Roberta B. Reicha, profesora Harvardovy univerzity, je živě napsanou analýzou problémů, před kterými dnes, na přelomu století, stojí nejen Spojené státy, ale i ostatní vyspělé země.
ekonomie

Dílo národů

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 201 položek
<< < 1 .. 18 19 20 21 > >>