Nejprodávanější tituly - leden 2021
ekonomie

Efektivní komunikace pro manažery - 20%
(1x)
Praktická příručka pro manažery přináší řadu cenných zkušeností z oblasti komunikace. Získejte nejen praktický návod, ale i vysvětlení, na jakých základech komunikace stojí.
ekonomie
Ukázky

Efektivní komunikace pro manažery

186 Kč
149 Kč
Finanční řízení podniku - 20%
V publikaci vycházející z aktuální podnikové praxe se seznámíte s moderními přístupy, metodami a instrumenty finančního řízení primárně z pohledu základního finančního cíle - tvorby a zvyšování hodnoty podniku pro jeho vlastníky.
ekonomie
Ukázky

Finanční řízení podniku

271 Kč
217 Kč
Instantní ekonomie nejen pro začátečníky - 11%
(1x)
Tato publikace se snaží provést běžného uživatele světem ekonomie srozumitelně a hlavně „lidsky“, zároveň však tak, aby zachovala vysokou odbornou úroveň podávaných informací.
ekonomie

Instantní ekonomie nejen pro začátečníky

224 Kč
199 Kč
Management a organizační chování - 20%
Moderní publikace se komplexně zabývá chováním jednotlivců a týmů ve firmách a jiných organizacích a prakticky a srozumitelně vysvětluje, jak chování jednotlivců a skupin ovlivňuje výkonnost a úspěšnost firmy a jejích pracovníků.
ekonomie
Ukázky

Management a organizační chování

407 Kč
326 Kč
Moderní marketingová komunikace - 20%
Publikace se komplexně věnuje problematice marketingové komunikace včetně nových trendů. Obsahuje případové studie a barevnou obrazovou přílohu. Je určena jak pracovníkům komunikačních agentur, firemního marketingu a PR, tak studentům VŠ.
ekonomie
Ukázky

Moderní marketingová komunikace

356 Kč
285 Kč
Personální činnosti a metody personální práce - 20%
Publikace je určena všem, kteří se zabývají řízením a rozvojem lidí v organizaci, zejména studentům andragogiky a personálního řízení, managementu a psychologie, personalistům a manažerům.
ekonomie
Ukázky

Personální činnosti a metody personální práce

271 Kč
217 Kč
Žena a muž v marketingové komunikaci - 20%
Kniha ukazuje, jak rozdílně je možno pohlížet na dualitu vztahu žena a muž ve světě marketingové komunikace.
ekonomie
Ukázky

Žena a muž v marketingové komunikaci

69 Kč
55 Kč
Evropská integrace a Česká republika - 20%
Na trhu ojedinělá publikace přináší aktuální a otevřený pohled na důležité oblasti týkající se evropské integrace a naší země. Publikace se věnuje významným a zajímavým otázkám spojeným s integrací, vysvětluje a odkrývá leckdy komplikované vztahy.
ekonomie
Ukázky

Evropská integrace a Česká republika

161 Kč
129 Kč
Podniková informatika - 20%
Každý uživatel informatiky - ať už manažer, obchodník či účetní - by se měl dobře orientovat v možnostech, omezeních a vazbách informačních a komunikačních technologií a jejich aplikací, které se využívají v podnikovém řízení.
ekonomie
Ukázky

Podniková informatika

501 Kč
401 Kč
Rukověť začínajícího prodejce - 20%
Jste začínajícím obchodníkem, prodejcem či obchodním zástupcem? Chcete se vyvarovat zbytečných chyb a být co nejúspěšnější? Pak se pro vás tato knížka stane neocenitelným pomocníkem plným rad a zkušeností od těch nejúspěšnějších kolegů.
ekonomie
Ukázky

Rukověť začínajícího prodejce

157 Kč
126 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 201 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 21 > >>