Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2021
humor

…tobě se něco stát musí - 11%
(1x)
Hledáte-li knížku, která může pobavit, možná dokonce zapůsobit jako netoxické, naopak zdravé antidepresivum, pak ji držíte v ruce.
humor

…tobě se něco stát musí

143 Kč
127 Kč
Bez kalhot ani ránu - 58%
Na Michaela Swarbricka se konečně usmálo štěstí. Má rande s dívkou svých snů... nejprve se romanticky prohánějí po pláži na roztomilém oslíkovi a pak se koupou v moři. Nádhera! Jenže ouha... věčnému smolaři prostě na lepší časy svítat nemůže.
humor
Ukázky

Bez kalhot ani ránu

238 Kč
99 Kč
Dalajlamova kočka a umění příst - 6%
(3x)
Než dalajlama odjede na přednáškové turné do Ameriky, uloží své milované kočce Jesce (JSK, Její Svatosti Kočce) určitý úkol: objevit pravou příčinu štěstí. Plnění úkolu zavede kočku do netušených dobrodružství!
humor

Dalajlamova kočka a umění příst

220 Kč
207 Kč
Banánové rybičky - 11%

Knižní vydání populárního pořadu České televize, v němž Halina Pawlowská dává náměty, návody a podněty, JAK PŘEŽÍT různé situace – neopětovanou lásku, pubertu svých dětí, diety, trapné chvíle, nevěru, zradu, sex, nakupování, společenskou událost,...

humor

Banánové rybičky

179 Kč
159 Kč
Jidiš pro radost - 11%
(1x)
Jidiš, dnes už téměř zaniklý jazyk východoevropských chasidských štetlů, zanechal v dnešní češtině jen malou stopu: chucpe, mišpoche, košer a možná i čurbes, kibic, ksindl. Proč tedy otevírat takovou příručku? – A proč ne? odpověděl by Leo Rosten.
humor

Jidiš pro radost

224 Kč
199 Kč
Tajemstvi bohatych (Ostravaku) - 11%
Kniha Tajemstvi bohatych (Ostravaku) je prostou a nevyumělkovanou oslavou lásky k životu. Je férově upřímná, otevřená, nic neskrývající, na nic si nehrající – prostě taková, jak je mezi lidmi na Ostravsku zvykem spolu komunikovat.
humor

Tajemstvi bohatych (Ostravaku)

351 Kč
312 Kč
Kurtovi přeskočilo - 11%
(1x)
Nový díl satirické série oblíbeného norského autora (např. Naivní, super) pro celou rodinu.
humor

Kurtovi přeskočilo

170 Kč
151 Kč
Simpsonovi: Hokus Pokus Brutalběs - 6%
Matt Groening, vymrsknul magickou melanž, v níž najdete šílená šaškovská auta, zakleté cereálie, strašidelné špitály, závěti psané na servítkách, společenstva spjatá prstenem, upíry v sousedství a kostýmované komiksáky.
humor

Simpsonovi: Hokus Pokus Brutalběs

297 Kč
279 Kč
Proč to Steve nestih - 11%
Soubor ilustrovaných "výjimečných výmluv pro opětovné opozdilce". Sto a jedna neuvěřitelná událost, jež Stevovi zabránila dorazit včas do práce, vytáčky, které čtenáře pobaví a možná i inspirují.
humor

Proč to Steve nestih

143 Kč
127 Kč
Zelňačka - 11%
Humorná kniha o setkání dvou podivínských bláznivých ochmelků s technicky vyspělým a suchopárným "ufonem" Hmotou.
humor

Zelňačka

223 Kč
198 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 222 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 23 > >>