Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2021
humor

Život a názory Mafa, psa, a jeho přítelkyně Marilyn Monroe - 11%
Pikareskní román, jehož rozšafným vypravěčem je maltézský psík Maf, věrný druh Marilyn Monroe. Spolu s Mafem doprovázíme Marilyn na večírky do newoyrských VIP klubů, na sezení k psychoanalytičce, na hodiny herectví do Actors'Studio i na mexickou pláž.
humor

Život a názory Mafa, psa, a jeho přítelkyně Marilyn Monroe

260 Kč
231 Kč
Doktore, teď to chce klid! - 11%
Pokud vás Patrick Taylor už okouzlil knihou Doktore, fofrem, jde o život!, vracíte se do vesničky Ballybucklebo právem domovským. Teď to tam právě pod zdánlivě klidným povrchem jenjen vře.
humor

Doktore, teď to chce klid!

242 Kč
215 Kč
Mým marodům - 6%
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.
humor

Mým marodům

203 Kč
191 Kč
SlabikLhář - 11%
Známá dvojice Upír Krejčí a Petr Urban připravila pro fanoušky jejich svérázného humoru knihu plnou "hlubokých filozofických" úvah.
humor

SlabikLhář

224 Kč
199 Kč
Jak na prevíta. Rady pro tatínky - 11%
Tahle šikovná knížečka plná stručných a neobvyklých tipů vám se vším poradí, počínaje tím, jak se zavděčit své partnerce, až po to, jak si vytvořit pouto s dítětem.
humor

Jak na prevíta. Rady pro tatínky

143 Kč
127 Kč
Jak se milovat s černochem a neunavit se - 11%
V autobiograficky inspirovaném románu autor ironicky a s cynickou nadsázkou líčí rasové problémy soužití různých ras v Kanadě z velmi málo „politicky korektních“ pozic. Téma nahlíží vtipným prizmatem erotiky, džezu, buddhismu a psychoanalýzy.
humor

Jak se milovat s černochem a neunavit se

169 Kč
150 Kč
Morová rána - 11%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
humor

Morová rána

178 Kč
158 Kč
Peanuts ve škole
Svazek kresleného humoru na téma školy, studia a vzdělání s hrdiny oblíbeného komiksu „Peanuts“ potěší současné i bývalé žáky a studenty a pomůže přečkat s úsměvem i nekonečný školní rok.
humor
Ukázky

Peanuts ve škole

35 Kč
Špeky - 6%
(8x)
Humorný román jednoho z autorů slavné sci-fi Červený trpaslík vypráví o tom, jak těžký život mají tlusťoši (a někdy i ti ostatní).
humor

Špeky

203 Kč
191 Kč
Putování mořského koně - 11%
Nové vydání novely jednoho z nejznámějších současných českých prozaiků, která líčí trampoty "muže v domácnosti", jenž je okolnostmi donucen starat se o svého malého synka.
humor

Putování mořského koně

197 Kč
175 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 222 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 > >>