Nejprodávanější knihy - leden 2021
pohádky a legendy

Co vyprávěl Vánoční zvonek - 11%
Knížka vánočních pohádek.
pohádky a legendy

Co vyprávěl Vánoční zvonek

197 Kč
175 Kč
Příběh pražského orloje - 11%
Kniha, určená především dětem, vypráví legendární příběh mistra Hanuše a jeho Pražského orloje stojícího na Staroměstském náměstí v Praze.
pohádky a legendy

Příběh pražského orloje

45 Kč
40 Kč
Buddhovy pohádky na dobrou noc - 6%
(5x)
Tato kniha obsahuje dvacet klasických buddhistických příběhů převyprávěných zábavným způsobem, tak aby je rodiče mohli předčítat svým dětem.
pohádky a legendy

Buddhovy pohádky na dobrou noc

280 Kč
263 Kč
Jitka a kytka
(3x)
Olga Černá dokáže uchopit jakoukoli banální situaci a převést ji do dětského světa. Ve spojení s výtvarnou představivostí Michaely Kukovičové vznikla bohatá kniha, ve které mohou děti bloudit jako ve snu.
pohádky a legendy

Jitka a kytka

72 Kč
Hrad Svícen - 11%
Krásný jazyk, archetypální příběhy, jak je známe z oblíbených rozhlasových nastudování. "Hrad jak svícen" přináší pohádky vysílané v ČRo 2 v nedávné době, knižně vycházejí pohádky poprvé a autorem upravené. S ilustracemi Františka Skály.
pohádky a legendy

Hrad Svícen

248 Kč
220 Kč
Vodnické pohádky + pexeso - 11%
Líbeznou krajinu nedaleko jihočeské metropole zdobí hladiny mnoha vodních ploch.Jaromíru Sypalovi učarovala přírodní rezervace Vrbenské rybníky.Tam, u rybníka Černiše, objevil na ostrůvku Břízov suchozemskou chaloupku veliké rodiny vodníků černokukadláků.
pohádky a legendy

Vodnické pohádky + pexeso

269 Kč
239 Kč
Král a šašek - 11%
Král a šašek je další knížka z edice Pohádky do kabelky. Bohatě ilustrovaná pohádka, která pomůže zabavit Vaše neposedné děti na cestách či před spaním, a potěší i malé čtenáře a čtenářky.
pohádky a legendy

Král a šašek

44 Kč
39 Kč
Pohádky a pověsti
O Slunečníku, Měsíčníku a Větrníku, Princ Bajaja, O hloupém Honzovi, Čert a Káča, Sedmero krkavců a řada dalších původních českých pohádek tvoří obsah knihy naší známé spisovatelky.
pohádky a legendy

Pohádky a pověsti

199 Kč
Šípková Růženka - 11%
Klasická pohádka, kterou převyprávěla a ilustrovala akademická malířka Klára Trnková.
pohádky a legendy

Šípková Růženka

44 Kč
39 Kč
Déšť a jaguár - 6%
Svěží, zábavné i poučné příběhy brazilských indiánů sepsal Hernani Donato na základě záznamů cestovatelů, etnografů a antropologů, kteří je pořizovali mezi indiánskými kmeny v průběhu 19. a 20. století.
pohádky a legendy

Déšť a jaguár

220 Kč
207 Kč
Zobrazuji 271 - 280 z 281 položek
<< < 1 .. 26 27 28 29 > >>