Nejprodávanější Kniha - leden 2021
psychologie

Vytváření a zvyšování kognitivní modifikovatelnosti - 11%
Kniha e základním teoretickým dílem popisujícím metodu, která rozvíjí kognitivní funkce jedince a učí ho všem mentálním operacím a strategiím duševní činnosti. T
psychologie

Vytváření a zvyšování kognitivní modifikovatelnosti

338 Kč
300 Kč
Čtyři přirozenosti duše - 11%
Tato kniha klinické psycholožky odvíjející se od případu schizofrenní pacientky, empiricky popisuje ontogenezi jako sled specifických vývojových stadií a vymezuje čtyři základní paradigmata jako čtyři přirozenosti duše.
psychologie

Čtyři přirozenosti duše

250 Kč
222 Kč
Dospívání dívek - 11%
Autorka píše srozumitelně o tom, že děvčata i kluci musí společně projít úžasným dobrodružstvím puberty, aby se z nich stali zdraví mladí lidé. Knížka je pro ně užitečnou příručkou, ale může se hodit i rodičům, vychovatelům a učitelům.
psychologie

Dospívání dívek

224 Kč
199 Kč
Nahá žena na střeše - 11%
Devatenáct biblickych příběhů popisuje duchovní, existenciální a psychologické aspekty, které vyvstávaly při práci s těmito texty v hagioterapeutických skupinách, jež autoři prožívali spolu se svými klienty v Psychiatrické nemocnici v Praze.
psychologie

Nahá žena na střeše

215 Kč
191 Kč
Profesní psychohygiena terapeuta - 11%
Známý psychoterapeut Jeffrey Kottler nám touto publikací předkládá spíše cvičebnici než knihu – aby jejím prostřednictvím terapeuty co nejvíce zaangažoval a stimuloval k aktivní spolupráci. Činí tak prostřednictvím různých dotazníků, cvičení a námětů ...
psychologie

Profesní psychohygiena terapeuta

284 Kč
252 Kč
V sevření touhy
Kniha nabízí čtenářům možnost zažít svět psychoterapeutické práce s klienty se závažným sexuálním jednáním (opakovaná a kompulzivní masturbace, chatování či vyhledávání sexuálních scén či kontaktů na internetu, sex po telefonu,...
psychologie

V sevření touhy

269 Kč
Kdo bude plakat, až tady nebudeš - 11%
Robin Sharma, autor světového bestselleru Mnich, který prodal své ferrari, shrnul svou životní moudrost a filozofii, jakož i praktické postřehy a poznatky, do stovky životních lekcí.
psychologie

Kdo bude plakat, až tady nebudeš

268 Kč
238 Kč
Motivace zvenčí je jako smrad - 11%
V této knize najdete mnoho překvapení. Zjistíte, že vnitřní motivace většinou není kladná. Že vnější motivace funguje jen pár hodin. A také zjistíte proč. Kniha vám "rozbije" téměř vše, co jste si dodnes mysleli o motivaci.
psychologie

Motivace zvenčí je jako smrad

359 Kč
319 Kč
Psychologie 2. díl - 11%
Učebnice je přímo určená pro studenty oboru sociální činnost, jako jediná na trhu. Ve druhém díle je žákům předkládána problematika psychologie osobnosti, komunikace a psychodiagnostiky se zaměřením na uplatnění v sociálně zdravotnické oblasti.
psychologie

Psychologie 2. díl

206 Kč
183 Kč
Učit se žít s dětmi - 11%
Výchova dětí začíná u dospělých. Místo toho, abychom se snažili děti přizpůsobit našim požadavkům, měli bychom se pokusit vnímat svět z perspektivy dětí a vytvořit jim prostředí, které odpovídá jejich vývojovým potřebám.
psychologie

Učit se žít s dětmi

223 Kč
198 Kč
Zobrazuji 281 - 290 z 305 položek
<< < 1 .. 27 28 29 30 31 > >>