Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2021
přírodní vědy

Rozplétání duhy - 11%
Proč se básníci a jiní umělci tak často vyjadřují o vědě s pohrdáním? Proč bývá tak často vědecká literatura nudnější než telefonní seznam? Opravdu Newton svým slavným experimentem se skleněným hranolem a lomem světla zbavil duhu poetického kouzla?
přírodní vědy
Ukázky

Rozplétání duhy

293 Kč
260 Kč
Osudová přitažlivost gravitace - 6%
Osudová přitažlivost gravitace popisuje, jak byly tyto nesmírně hmotné, ale neviditelné objekty objeveny a co nám jejich existence říká o vývoji vesmíru. Knihu doplňuje množství názorných ilustrací a fotografií.
přírodní vědy

Osudová přitažlivost gravitace

423 Kč
398 Kč
Divočina v zahradě - 11%
Divokou přírodu máme přímo pod nosem - v zahradách a parcích, v mezerách v chodníku a v zemi pod svýma nohama. Dave Goulson nahlíží do kompostu, vrtá se v hlíně a noří se do zahradního jezírka.
přírodní vědy
Ukázky

Divočina v zahradě

358 Kč
318 Kč
Hudba v číslech, čísla v hudbě - 11%
(1x)
Eli Maor se ve své knize věnuje vztahům mezi matematikou a hudbou. Nejednou čtenáři osvětlí řadu překvapivých detailů, když zkoumá, jak lze uplatnit matematický aparát v hudbě i naopak.
přírodní vědy

Hudba v číslech, čísla v hudbě

223 Kč
198 Kč
Ilustrovaný atlas legračních faktů o mláďatech - 11%
(2x)
Věděli jste, že malé žirafy při narození padají z dvoumetrové výšky? Neuvěřitelná fakta o mláďatech ve druhé sbírce nevšedních atlasů od švédské autorky.
přírodní vědy
Ukázky

Ilustrovaný atlas legračních faktů o mláďatech

269 Kč
239 Kč
Jirka a neprolomitelná šifra - 11%
(1x)
Jirka a jeho nejlepší kamarádka Anička už dlouho nezažili žádné vesmírné dobrodružství a dost jim ta zábava schází.
přírodní vědy

Jirka a neprolomitelná šifra

323 Kč
287 Kč
Kam se žene entropie - 11%
Publikace se populární formou zabývá entropií, kterou poprvé zavedla a matematicky popsala termodynamika. Entropie je fyzikální veličina představující míru chaosu, nepořádku či zchátralosti systému.
přírodní vědy

Kam se žene entropie

162 Kč
144 Kč
Kniha ekologie - 11%
Další titul ze série přehledových oborových publikací představuje zasvěcený úvod do oboru ekologie a nepochybně osloví všechny, kteří se chtějí dozvědět víc o životním prostředí a ochraně přírody.
přírodní vědy

Kniha ekologie

611 Kč
543 Kč
Les nemlčí
Věděli jste, že houby dokážou klást léčky? Nebo že ryby lžou? Nejen my lidé máme sklony k přehánění a nepravdám. Zvířata jsou mnohem nápaditější, jedná-li se například o to, jak získat partnera či partnerku.
přírodní vědy
Ukázky

Les nemlčí

116 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 253 položek
<< < 1 2 3 4 .. 26 > >>