Nejprodávanější knihy - leden 2021
diety

Špetka chuti - 11%
Dietní jídlo, které nikdy nechutnalo tak dobře. Kuchařka receptů z nejnavštěvovanějšího britského blogu, kterou musíte mít doma!
diety

Špetka chuti

404 Kč
359 Kč
Jedlá soda
Jedlá soda – ačkoliv tento nenápadný bílý prášek koupíte téměř v každém supermarketu, jeho podivuhodné schopnosti zná jen málokdo.
diety
Ukázky

Jedlá soda

251 Kč
Ketodieta - 11%
Ketogenická dieta dnes patří k nejoblíbenějším dietám a z dobrého důvodu.
diety

Ketodieta

323 Kč
287 Kč
Ketodieta - 11%
První český průvodce ketogenním stravováním nejen pro začátečníky.
diety

Ketodieta

314 Kč
279 Kč
Rychlé keto pokrmy za 30 minut nebo ještě míň - 11%
Kuchařka se stovkou lahodných pokrmů plných zdravých tuků ke snídani, obědu, večeři a dokonce i ke svačinám, rychlé, snadné, obměnitelné a lahodné.
diety

Rychlé keto pokrmy za 30 minut nebo ještě míň

359 Kč
319 Kč
Omládněte s jógou za 2 x 7 dní - 11%
Staroindický výraz pro lékařství – ájurvéda – doslova znamená „znalost (pro dosažení) vysokého věku“. A právě ze staroindické lékařské tradice vychází André Van Lysebeth, vysvětluje, že proces stárnutí lze zpomalit, a poskytuje praktický návod.
diety
Ukázky

Omládněte s jógou za 2 x 7 dní

233 Kč
207 Kč
Kuchařka při onemocnění ledvin - 11%
Knížka dietní sestry s úvodem MUDr. Novotného čtenáře upozorní, na co by si měli při snížené funkci ledvin dát pozor, jaké potraviny jsou pro ně vhodné, ale i čeho se mají vyvarovat.
diety

Kuchařka při onemocnění ledvin

142 Kč
126 Kč
Paleo vaření
I v současnosti chce mít člověk hodnotnou stravu a neztrácet vařením příliš času. V této knize zjistíte, jak dobrá paleo jídla připravit - od snídaně až po dezert. Podle našich receptů zvládnete uvařit za 20 až 30 minut.
diety

Paleo vaření

134 Kč
Proč diety nefungují - 43%
(1x)
Diety nefungují a ani fungovat nemohou, takzvaná epidemie obezity je mediální strašák, a diskriminace tlouštíků je pro jejich zdraví nebezpečnější než sama obezita. Zároveň boří mýtus o úloze pevné vůle při udržování zdravé hmotnosti.
diety
Ukázky

Proč diety nefungují

198 Kč
112 Kč
Snadná cesta k ideální váze - 11%
Jak zhubnout" Hubněte bez diety, bez počítání kalorií, bez zapojení vůle. Není to klam! Metoda Allena Carra Vám dovolí těšit se z jídla, pochutnávat si, a přitom hubnout.
diety

Snadná cesta k ideální váze

243 Kč
216 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 27 položek
<< < 1 2 3 > >>