Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
ostatní

Opravy rodinného domu - 20%
Kniha přináší informace o závadách a poruchách, které se mohou v konstrukcích a v instalacích stavby objevit. Dává jasnou představu o tom, zda se dají odstranit svépomocí, nebo je nutné si přizvat odbornou firmu.
ostatní
Ukázky

Opravy rodinného domu

127 Kč
102 Kč
Pasivní rodinný dům - 20%
Kniha je určena široké veřejnosti a pro investory rodinných domů jako základní publikace pro orientování se v problematice pasivních domů. Je zaměřena přímo na pasivní domy. Stručnou a jasnou formou informuje proč stavět v pasivním standardu a jaká hledis
ostatní
Ukázky

Pasivní rodinný dům

127 Kč
102 Kč
Zůstat na zemi - 20%
(1x)
Druhý svazek edice Rozhovory nad biblí přináší přepisy rozhlasových rozhovorů Petra Vaďury s Janem Sokolem, které vznikaly v rozmezí let 2002–2007.
ostatní
Ukázky

Zůstat na zemi

140 Kč
112 Kč
Živé ploty v zahradě - 20%
Živé ploty nejsou jen stříhané zeravy, lidově zvané túje. Živé ploty mohou být mnohem pestřejší, mohou kvést a během roku měnit svou barvu. Lze je tvarovat do pravidelných geometrických tvarů, nebo nechat volně růst.
ostatní
Ukázky

Živé ploty v zahradě

118 Kč
94 Kč
Chov koček - 20%
(1x)
Po delší době se všem milovníkům koček dostává do rukou publikace, která se věnuje chovu koček v celé šíři. Vedle tradičních, zkušenostmi ověřených postupů v péči o kočky i o jejich odchovu tu najdou informace nanejvýš aktuální.
ostatní
Ukázky

Chov koček

254 Kč
203 Kč
Masivní dřevěné podlahy - 20%
Autor knihy přehledně a srozumitelně čtenáře seznamuje nejen s technologickými postupy při pokládce podlahy, zásadami výběru typu podlahy, ale i se správnou údržbou masivních dřevěných podlah. Kniha je doplněna barevnými fotografiemi.
ostatní
Ukázky

Masivní dřevěné podlahy

149 Kč
119 Kč
Ruční papír - 20%
I když je papír dnes zcela běžným produktem průmyslové výroby, rádi se vracíme k jeho původním rukodělným podobám, starým tisíce let. Ruční papír, který si sami vyrobíme, bude mít zajímavou strukturu a originální vzhled.
ostatní
Ukázky

Ruční papír

101 Kč
81 Kč
Tradiční textilní techniky - 20%
V této knize její autorka odhaluje zdroje lidské dovednosti v tomto oboru a předkládá přehled lidových textilních technik , jejich historický původ, rozšíření i návody na jejich osvojení a využití v současnosti.
ostatní
Ukázky

Tradiční textilní techniky

297 Kč
238 Kč
Orchideje na zahradě - 20%
Kniha vyplňuje mezeru na našem trhu, neboť se jako jediná věnuje orchidejím, které lze pěstovat na zahradě. Rostliny jsou řazeny podle pěstitelských charakteristik.
ostatní
Ukázky

Orchideje na zahradě

101 Kč
81 Kč
Podlahové vytápění - 20%
Jediná kniha na našem trhu s praktickým návrhem na montáž podlahového vytápění, v níž zkušený autor popisuje srozumitelnou formou vše důležité, co se týká výběru, návrhu, výhod a nevýhod systémů podlahového vytápění.
ostatní
Ukázky

Podlahové vytápění

110 Kč
88 Kč
Zobrazuji 341 - 350 z 363 položek
<< < 1 .. 33 34 35 36 37 > >>