Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
ostatní

Pěstujeme citrusy v našich podmínkách - 20%
Po delší době se dostává čtenářům do rukou ryze česká příručka o pěstování citrusů, která obsahuje v prvé řadě praktické rady zejména pro amatérské pěstitele.
ostatní
Ukázky

Pěstujeme citrusy v našich podmínkách

101 Kč
81 Kč
Sádrokarton - 20%
Publikace shrnuje současnou úroveň znalostí o sádrokartonových konstrukcích a materiálech. Seznámíte se zde s mnohostranným použitím výrobků na bázi sádry ve stavebnictví, často v aplikacích, které nás při běžném pohledu ani nenapadnou.
ostatní
Ukázky

Sádrokarton

289 Kč
231 Kč
Stavíme dům ze dřeva - 20%
Kniha, jejímž autorem je zkušený stavitel v oboru dřevostaveb, je určena nejen potenciálním stavebníkům rodinných domů, ale klade si za cíl oslovit také širokou stavební veřejnost.
ostatní
Ukázky

Stavíme dům ze dřeva

118 Kč
94 Kč
Šest kontinentů - Příběhy z cest - 20%
Příběhy, postřehy a zajímavosti z cest po šesti kontinentech, doplněné emotivními snímky. ! Velikost 68 MB !
ostatní
Ukázky

Šest kontinentů - Příběhy z cest

278 Kč
222 Kč
Voda a kanalizace v domě a bytě - 20%
Kniha pojednává o rekonstrukcích a novém zřizování vodovodu a kanalizace v bytových a rodinných domech, rekreačních chatách a chalupách.
ostatní
Ukázky

Voda a kanalizace v domě a bytě

110 Kč
88 Kč
Kaktusy za oknem i ve skleníku - 20%
Autor knihy čerpá ze svých bohatých pěstitelských zkušeností a velice poutavě a zasvěceně popisuje ze všech možných úhlů základní práce kaktusáře.
ostatní
Ukázky

Kaktusy za oknem i ve skleníku

149 Kč
119 Kč
Kovářství - 20%
Všichni zájemci o klasické rukodělné řemeslo se dozví v této zajímavé publikaci mnoho nových informací o historii zpracování železa a kovářství zejména v českých zemích a o současných trendech v tomto krásném oboru.
ostatní
Ukázky

Kovářství

161 Kč
129 Kč
Vytápění domů a bytů - 20%
Největší množství energie se spotřebuje v domácnostech právě na vytápění. Tato publikace vám pomůže rozhodnout se při výběru typu vytápěcí soustavy, druhu paliva, obeznámí vás hygienickými požadavky na provoz.
ostatní
Ukázky

Vytápění domů a bytů

149 Kč
119 Kč
Zahradní jezírka a vodní rostliny - 20%
Autor je nejzkušenějším odborníkem na zakládání umělých vodních ploch u nás, uznávaný je i v zahraničí. V této knize využívá svých dlouholetých zkušeností při zakládání nádrží pomocí fólie, udílí rady, co je nutné vědět, ještě než se začne s výkopem.
ostatní
Ukázky

Zahradní jezírka a vodní rostliny

101 Kč
81 Kč
Moje archa úmluvy - 20%
Skaut a kněz vzpomíná nad stránkami obrazových deníků. S moudrostí a osobitým humorem glosuje zákruty na své životní cestě.
ostatní
Ukázky

Moje archa úmluvy

35 Kč
28 Kč
Zobrazuji 351 - 360 z 363 položek
<< < 1 .. 34 35 36 37 > >>