Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
pro děti a mládež

Kirke - 20%
(2x)
V paláci boha slunce Helia, nejmocnějšího z Titánů, se narodí dcera. Malou Kirku všichni považují za nedochůdče - nevládne na první pohled zřejmou mocí jako její otec ani zlomyslnou krásou jako její matka.
pro děti a mládež
Ukázky

Kirke

279 Kč
223 Kč
Podlý král - 20%
(4x)

Člověk musí být dost silný na to, aby bojoval pořád dokola. Druhý díl napínavé fantasy série. Doubek je dědicem vílího trůnu a Jude musí bratříčkovi zajistit bezpečí. Právě proto k sobě připoutala podlého prince – teď už krále – Cardana a stala se šedou eminencí tahající za nitky celé říše.

pro děti a mládež
Ukázky

Podlý král

279 Kč
223 Kč
Dívka v ohni - 20%
Mladá dívka Tenesie si žije v poklidu svůj skvělý život. Na škole je oblíbená, má milující rodiče a bezvadného přítele. To vše se ale změní v okamžiku, kdy Brian při tragické nehodě zemře.
pro děti a mládež
Ukázky

Dívka v ohni

69 Kč
55 Kč
Umrlčí tváře - 20%
V šesté knize napínavé série Bratrstvo se Volavky ocitnou v neznámé zemi a připravují se na bitvu proti nemilosrdnému nepříteli. Volavky zastihne na moři strašlivá bouře a zažene jejich loď daleko na západ, na pobřeží, které Hal nepoznává na žádné ze svých map.
pro děti a mládež
Ukázky

Umrlčí tváře

279 Kč
223 Kč
Zázračná kněžka - 20%
(1x)
„Zázračná kněžka“ je tradiční fantasy gamebook – hra v knize. V roli elitního žoldnéře Gabriela Knoxe se vydáte na fantastickou výpravu, jejíž cíl bude záviset jen a pouze na vašich rozhodnutích.
pro děti a mládež
Ukázky

Zázračná kněžka

99 Kč
79 Kč
Alea dívka moře: Tajemství oceánů - 20%
Alea a Alfa cru opět plachtí po moři, tentokrát na Island. Ona doufá, že tam najde svého otce a s ním i odpovědi na otázky, které ji tíží. Když ale dorazí na místo, musí se Alea postavit nejen své minulosti, ale setká se i se záhadným doktorem Orionem, který se věnuje výzkumu viru, který vyhubil mořské lidi.
pro děti a mládež
Ukázky

Alea dívka moře: Tajemství oceánů

249 Kč
199 Kč
Aréna smrti - 20%
(4x)
Jmenuji se Katniss Everdeenová a posílají mne zemřít. V troskách bývalé Severní Ameriky se rozkládá země Panem s nablýskaným hlavním městem Kapitolem a dvanácti okolními kraji. Kapitol jim vládne krutou a tvrdou rukou.
pro děti a mládež
Ukázky

Aréna smrti

279 Kč
223 Kč
Barbora a Zlatý robot - 20%
Barbora a její kamarádi se narodili na vzdálené planetě Botera. Proč ale všichni v jejich osadě žijí tak nuzně, když je na druhé straně Mechlesu osada se všemi vymoženostmi pro pohodlný život? Něco se změní té noci, kdy v zálivu vyroste nový ostrov a na něm se objeví záhadný Zlatý robot.
pro děti a mládež
Ukázky

Barbora a Zlatý robot

249 Kč
199 Kč
Čtyři mrtvé královny - 20%
(1x)

Dechberoucí pátrání po vrahovi čtyř královen Šestnáctiletá Keralie vypadá jako neviňátko, je však jednou z nejschopnějších zlodějek a lhářek v Quadaře. Varin je naopak poctivým občanem, pro nějž má pravda cenu zlata.

pro děti a mládež
Ukázky

Čtyři mrtvé královny

229 Kč
183 Kč
Dcera ztracených bohů - 20%
(1x)

Vítěz ocenění Humbook Start za nejlepší text roku 2020 Arisbé nikdy nepoznala jiné místo než maličký ostrůvek uprostřed Archájského moře, kde se narodila. Její touha vidět svět je tak silná, že se rozhodne porušit rodinné tabu a vstoupit do Labyrintu.

pro děti a mládež
Ukázky

Dcera ztracených bohů

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 65 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>