Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
pro děti a mládež

Věž úsvitu - 20%
(2x)

Bonusový příběh k bestsellerové sérii Skleněný trůn s Chaolem Westfallem jako hlavním hrdinou Chaol byl vždy věrný svému vládci. To se ale změnilo, když byl skleněný zámek zničen a král Adarlanu se ho pokusil zabít. Chaol sice přežil, ale utrpěl těžká zranění. Jeho jedinou nadějí jsou léčitelé v Atice, pevnosti na Jižním kontinentu.

pro děti a mládež
Ukázky

Věž úsvitu

279 Kč
223 Kč
Říše bouří - 20%
(2x)
Dlouhá cesta k trůnu teprve začala, ale už nyní je jasné, že bude plná zrady, nepřátelství a nevraživosti. Pokud si chce Aelin udržet korunu a ochránit své království, musí se spojit s lidmi, kteří až do teď byli nepřáteli, a musí bojovat proti zlu, které se chystá pohltit celý svět.
pro děti a mládež
Ukázky

Říše bouří

299 Kč
239 Kč
Královna stínů - 20%
(2x)
Ztratila všechny, které milovala. Celaena Sardothien se vrací zpátky do říše a jediné, po čem touží, je pomsta. Brzy si ovšem uvědomí, že ve hře je mnohem víc – musí osvobodit prince Doriana, kterého pomocí magie ovládá král ze skleněného hradu.
pro děti a mládež
Ukázky

Královna stínů

299 Kč
239 Kč
Aurora povstává - 20%
(3x)
Píše se rok 2380 a kadeti, kteří ukončili studia na Akademii Aurora, míří na první mise. Snaha Tylera Jonese hrát si na hrdinu způsobí, že na něj zbyde jen jednotka odpadlíků a problémových typů.
pro děti a mládež
Ukázky

Aurora povstává

249 Kč
199 Kč
Dvě temné vládkyně - 20%
(1x)
Tři sestry už své karty vynesly. Další královna však svou partii teprve rozehraje! Královna Katharina konečně získala korunu, ale není jí to nic platné. Královstvím se nesou nespokojené hlasy a jejich volání každým dnem sílí.
pro děti a mládež
Ukázky

Dvě temné vládkyně

339 Kč
271 Kč
Kedrigern a kouzelná hůlka - 20%
Trampoty mistra protikouzel a odeklínadel Kedrigerna začnou v okamžiku, kdy Hamarak objeví kouzelný meč Panstygii, Matku temnot a Princezna si vezme do hlavy, že nejvhodnějším dárkem k výročí svatby nejsou pletené návleky na křídla...
pro děti a mládež
Ukázky

Kedrigern a kouzelná hůlka

149 Kč
119 Kč
Koralina - 20%
(1x)
Den poté, co se nastěhovali do nového domu, se Koralina vydala na průzkum...
pro děti a mládež
Ukázky

Koralina

149 Kč
119 Kč
Královna ničeho - 20%
(5x)

On bude zkázou koruny a ničitelem trůnu. Série Krutý princ vrcholí. Získat moc je snazší než si ji udržet. Jude na to přišla, když ji zrada krále Cardana připravila o všechno. Je však odhodlaná dostat zpět, co jí patří – a příležitost se brzy naskytne.

pro děti a mládež
Ukázky

Královna ničeho

279 Kč
223 Kč
Malý princ - kolibří vydání - 20%
(4x)
S Malým princem se v africké poušti setkává opuštěný letec, autor této knížky. Zatímco se pokouší opravit havarovaný stroj, povídají si o všeličem. O tajemství podivuhodné pouti Malého prince, o dobru a zlu, o přátelství a kráse, o pravém štěstí, o odpovědnosti za ty, které máme rádi.
pro děti a mládež
Ukázky

Malý princ - kolibří vydání

99 Kč
79 Kč
Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky - 20%
(1x)

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen. Maddie úspěšně ukončila třetí rok svého hraničářského výcviku a je povolána zpět na hrad Araluen.

pro děti a mládež
Ukázky

Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 65 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>