Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
dobrodružné

Královna ničeho
(5x)

On bude zkázou koruny a ničitelem trůnu. Série Krutý princ vrcholí. Získat moc je snazší než si ji udržet. Jude na to přišla, když ji zrada krále Cardana připravila o všechno. Je však odhodlaná dostat zpět, co jí patří – a příležitost se brzy naskytne.

dobrodružné
Ukázky

Královna ničeho

279 Kč
Stínadla se bouří
Po několika měsících klidu jsou Stínadla opět v pohybu. Nečekaná zpráva o znovunalezeném ježkovi v kleci spustí smršť nových událostí, vontské hnutí ožije a schyluje se k volbě Velkého Vonta. Pro všechny z okolních čtvrtí tak začíná být ve Stínadlech opět nebezpečno. To nemůžou Rychlé šípy nechat bez povšimnutí a samy se pouštějí do pátrání po hlavolamu. Chtěly by totiž získat plánek létajícího kola, který je v něm ukrytý... Dobrodružství Rychlých šípů pokračuje! Druhý díl stínadelské trilogie.
dobrodružné
Ukázky

Stínadla se bouří

219 Kč
Důl plný mobů

Tři kamarádi se nedopatřením ocitnou přímo v Minecraftu. Dokáží trosečníci přežít ve virtuálním světě? Simon, Michael a Lily jsou stále uvězněni v minecraftovém světě, ale s novými přáteli a lepšími znalostmi svého úhlavního nepřítele – Pána Chaosu, se dostávají čím dál tím blíže vysněné cestě domů.

dobrodružné
Ukázky

Důl plný mobů

119 Kč
Podlý král
(4x)

Člověk musí být dost silný na to, aby bojoval pořád dokola. Druhý díl napínavé fantasy série. Doubek je dědicem vílího trůnu a Jude musí bratříčkovi zajistit bezpečí. Právě proto k sobě připoutala podlého prince – teď už krále – Cardana a stala se šedou eminencí tahající za nitky celé říše.

dobrodružné
Ukázky

Podlý král

279 Kč
Táta za všechny prachy
(1x)
Dojemný příběh otce a syna, kteří mezi špatným a zase špatným musí vybrat menší zlo a nakonec zvítězí nejen nad zlověstným panem Velikánem, dokazuje, že Walliams se právem řadí k největším současným autorům literatury pro děti.
dobrodružné
Ukázky

Táta za všechny prachy

198 Kč
Vilma běží o život
(2x)
Malá Vilma se během běžeckých závodů v Africe ztratí uprostřed neprostupné džungle. Dostane se až do vesnice, kde ji domorodci přijmou za svou. Vilma poznává jejich způsob života, tolik odlišný od toho, co zná, a najde si i nové kamarády. Život v džungli ji fascinuje, zároveň ale touží vrátit se domů. Opustit deštný prales navíc možná budou muset i její noví přátelé, vesnici totiž hrozí, že bude srovnána se zemí. Ale Vilma je odhodlaná nenechat to jen tak!
dobrodružné
Ukázky

Vilma běží o život

189 Kč
Anna ze Zeleného domu
(3x)
Nejslavnější kanadská kniha (nejen) pro děti, přeložená do více než čtyřiceti jazyků, převedená na filmové plátno i na divadelní prkna, kterou čtenáři po celém světě milují už více než sto let, to je Anna ze Zeleného domu.
dobrodružné
Ukázky

Anna ze Zeleného domu

209 Kč
Kdo zabil Snížka?
(1x)
Po knížce Bertík a čmuchadlo přichází úspěšná autorka knih pro dospělé s dalším neobyčejným příběhem pro děti, tentokrát s detektivní zápletkou. Knihu ilustrovala Tereza Ščerbová, držitelka ocenění Zlatá stuha za roky 2015 a 2016.
dobrodružné
Ukázky

Kdo zabil Snížka?

249 Kč
Lapuťák a kapitán Adorabl
(2x)
Dobrodružná knížka plná humoru pro děti a jejich rodiče. Čeněk, obyčejný malý kluk, jede s rodiči k moři. Setká se tam s kapitánem Adorablem, lovcem odměn a zvláštních tvorů, který pluje ve své lodi po celém Sedmimoří, pohádkovém světě plném ostrovů. Je zrovna na stopě Lapuťáka, nejvzácnějšího…
dobrodružné
Ukázky

Lapuťák a kapitán Adorabl

209 Kč
Příšerné příběhy strýce Montaguea
(7x)
Strýc Montague žije osaměle, jen se svým tajuplným sluhou. Třebaže cesta k jeho ponurému starému domu vede hlubokým strašidelným lesem, malý Edgar svého příbuzného rád navštěvuje. Strýc má totiž nepřebernou zásobu hrůzostrašných historek.
dobrodružné
Ukázky

Příšerné příběhy strýce Montaguea

169 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 53 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>