Nejprodávanější Kniha - leden 2021
historické romány

Já, rytíř - 11%
(1x)
Wolfram Katzinger z Olšové se usadil na králem zastaveném hradě Ojvíně a doufá, že toto sídlo bude dostatečnou ochranou pro jeho rodinu, neboť jako johanitský rytíř a králův nepostradatelný služebník bude muset hrad často opouštět.
historické romány

Já, rytíř

305 Kč
271 Kč
Řeka bohů II. - 11%
Rok pro celosvětovém úspěchu románu Řeka bohů připravil mistr afrických příběhů Wilbur Smith pokračování bestselleru pod názvem Řeka bohů II – Sedmý pergamen.
historické romány

Řeka bohů II.

404 Kč
359 Kč
Srdce z kamene - 11%

UCTÍVANÝ, ZAHRNOVANÝ LICHOTKAMI, OBÁVANÝ...

Fridrich zvaný Barbarossa je přesvědčený, že je na vrcholu své moci.

historické romány

Srdce z kamene

359 Kč
319 Kč
Bouřlivé časy - 11%
(1x)
Staré venkovské sídlo, svatba a množství vzpomínek, v nichž ožívají minulé časy. Na sídle Dranitz zvoní svatební zvony. Franziska a Walter jsou po dlouhých letech konečně svoji. Všechno mohlo být krásné nebýt rodiny, která se odmítá usmířit.
historické romány

Bouřlivé časy

359 Kč
319 Kč
Dědicové země - 28%
(1x)
Po světovém bestselleru Katedrála moře se autor opět vrací do magických uliček středověké Barcelony. Strhující životní příběh malého Huga nám připomíná, že uchovat si důstojnost je těžké v každé době.
historické romány

Dědicové země

398 Kč
288 Kč
Vepsáno krví vlastního srdce - 11%
Píše se rok 1778: Francie vyhlašuje válku Velké Británii, britská armáda opouští Philadelphii a jednotky George Washingtona opouštějí údolí Forge. Jamie Fraser se vrací z vodního hrobu, aby zjistil, že jeho nejlepší přítel se oženil...
historické romány

Vepsáno krví vlastního srdce

539 Kč
479 Kč
Švadlena z Dachau - 6%
(2x)
Mladičká ambiciozní londýnská švadlenka se ocitne v drtivém soukolí velkých dějin.
historické romány
Ukázky

Švadlena z Dachau

296 Kč
278 Kč
Dům hedvábí - 6%
(7x)
Sherlock Holmes, nejslavnější soukromý detektiv, se vrací v novém příběhu z pera renomovaného autora předloh k detektivním seriálům (Vraždy v Midsomeru, Foylova válka, ad.).
historické romány
Ukázky

Dům hedvábí

253 Kč
238 Kč
Baudolino - 6%
(10x)
V románu se autor slavného Jména růže opět vrací do středověku. Vesnický uličník Baudolino, rodák ze severní Itálie, se v lese setkává s Fridrichem Barbarossou ...
historické romány

Baudolino

331 Kč
311 Kč
Čas růží - 11%
Historická kronika z doby Lucemburků o pánech pětilisté růže se skládá ze dvou knih (Pán stříbrné růže a Válka růží) spojených do jednoho svazku. Osudy těchto Vítkovců jsou bezprostředně ovlivněny způsobem vlády Jana Lucemburského i Karla IV.
historické romány

Čas růží

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 123 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>