Nejprodávanější tituly - leden 2021
umění

Poutník se vrací
Publikace je studií o životě a díle skladatele J. B. Foerstera. Kniha je doprovázena bohatou obrazovou přílohou na křídovém papíře.
umění

Poutník se vrací

268 Kč
Zmizelé Čechy-Chomutov
V edici Zmizelé Čechy prezentuje autor obrazovou dokumentaci zaniklých památek a jiných staveb města Chomutov. Odborný úvod seznamuje s historií města ve vazbě na architekturu.
umění

Zmizelé Čechy-Chomutov

260 Kč
Cesta do středu / The Way to the Centre
První rozsáhlejší monografie vynikajícího současného fotografa střední generace, která představuje dílo jeho dvacetileté umělecké praxe. I když jsou jeho fotografie navýsost umělecké, jsou natolik hravé, že kniha je kouzelným výletem do světa fantazie.
umění

Cesta do středu / The Way to the Centre

508 Kč
Malý slovník managementu divadla
Příručka pro organizátory, producenty, manažery, produkční, studenty a adepty studia divadla, kultury a umění.
umění

Malý slovník managementu divadla

179 Kč
Sketches
(1x)
Unikátní publikace představuje kompletní sbírku skic Jana Kaplického z let 1942-2005. Všech 230 barevných reprodukcí věrně zobrazuje inspirační podněty pro architektonické projekty a návrhy. Anglické vydání.
umění

Sketches

578 Kč
Štěstí
(2x)
Původní literární námět a jedna z verzí scénáře autorského filmu Bohdana Slámy. Doplněno fotografiemi z dokončeného filmu a jeho natáčení, které dávají nahlédnout do procesů provázejících vznik celovečerního filmu.
umění

Štěstí

179 Kč
V+W: Vítězné 'V'
Rozhlasové vysílání z USA z let 1941 - 1942. Dosud nevydané nahrávky z válečného vysílání, které Voskovec a Werich připravovali od roku 1941 do konce války...
umění
Ukázky

V+W: Vítězné "V"

169 Kč
Antonín Martin Lublinský
Osobnost olomouckého malíře Antonína Martina Lublinského je dnes již definitivně spojena s počátky barokní výtvarné kultury na Moravě. Tato práce je pokusem o rekonstrukci životního příběhu umělce.
umění

Antonín Martin Lublinský

369 Kč
Josef Polášek
Monografie věnovaná architektu Josefovi Poláškovi.
umění

Josef Polášek

414 Kč
Kovářství
Všichni zájemci o klasické rukodělné řemeslo se dozví v této zajímavé publikaci mnoho nových informací o historii zpracování železa a kovářství zejména v českých zemích a o současných trendech v tomto krásném oboru.
umění
Ukázky

Kovářství

161 Kč
Zobrazuji 451 - 460 z 484 položek
<< < 1 .. 44 45 46 47 48 49 > >>